Алфа Радио посреща Коледа и Нова година с партита на живо

Българското партирадио организира две танцови забави за своите фенове по празниците в края на 2010 година.
В първата нощ на Коледа – 25 декември, купонът ще се вихри във варненския клуб AJ (бул. Цар Освободител 164), където в ролята на музикални Дядо Коледа ще влязат любимите диджеи на народа Ross & Spassoto и техните приятели Evelin & Seven и DJ Alex.
Началото на танците е в 10 вечерта, а входът е свободен.
Навръх Нова година пък, 31 декември, ще има Alpha Underground Party в клуб Авангард (ул. Пирин, Варна). Диджеите за Новогодишната нощ са Borg, Doro, 2 Guys In Da House и Александър Шейтанов, а присъстващите ще се наслаждават и на лайв-изпълнението на George Love, който свири на пиано и пее.
Домакините са приготвили апетитно меню с изненади, а диджеите обещават танци до зори.
Резервации за Alpha Underground New Year’s Eve парти се приемат на телефон 089 91 93 693.

 

Още български диджеи със собствени предавания по Алфа радио.

Още няколко родни диджеи включва в програмата си партирадиото на България.
В неделя от 15.00 ч. се настанява проектът на българските диджеи Andrez & Double D – We Are Not Angels.
Младият талант DJ Alex, който спечели конкурса на Алфа радио за диджеи през 2009 също ще прави едночасово шоу – House Release, което ще се излъчва в събота от 13.00ч.
Любимците на денсманиаците у нас - Рос и Спасото разширяват периметъра си с още 60 минути и вече ще забавляват слушателите в рамките на 2 часа всеки понеделник от 20.00 до 22.00 ч.

 

Plan B by Deep Zone

Всяка неделя от 14.00 ч. до 15.00 ч. по Алфа радио имаш възможноста да слушаш един необикновен live проект озаглавен "План Б" (Plan B).

Главни действащи лица в него са небезизвестният DJ Dian Solo (по-познат като Дидо от DEEP ZONE) – топ продуцент и ремиксатор, култовият вокалист на Gravity Co – Явор (Yavor) и един от най-бързо прогресиращите продуцент-диджеи – Startrax. Plan B e новото по-добро ъндърграунд звучене изпълнено с енергични progressive, tech house и techno линии поднесено като завладяващи сетове от Dian Solo и Startrax, премесени с елегантни вокални сесии от страна на Yavor.

След всяко излъчване предаването ще бъде предоставяно за изтегляне от официалния сайт на DEEP ZONE (www.deepzoneproject.com) както и в интернет страницата на Алфа радио (www.alpharadio.bg).  

Хубаво e човек да има “План Б”.

 

Миксове от главната зала в клуб Pacha Ibiza - всяка неделя по Алфа!

Sarah MainАвстралийката Сара Мейн (Sarah Main) е резидент-диджей на популярния клуб Pacha в Ибиса от 9 години. Като такава, тя е била на един пулт с кажи-речи всички големи диджеи на света, включително с Давид Гета (David Guetta), Ерик Морило (Erick Morillo) и „шведските хаусмафиоти” Аксуел, Анджело и Ингросо (Axwell, Angello & Ingrosso). С последните трима – и преди да станат Swedish House Mafia. Появява се и в култовата лента It’s All Gone Pete Tong.

Сара не може без  Pioneer-оборудването си и без Ибиза, както споделя пред британския таблоид Sun, а сред най-важните неща в живота за нея са да бъдеш мил с майка си и да проверяваш винаги и другата страна на плочата.

Oт началото на сезон 2010 на веселия остров, заедно с Димитри Вегас, Лайк Майк и Джон Волтер (Dimitri Vegas, Like Mike & John Voltair), Сара продуцира и води седмично радио шоу – The Pacha Main Room, което от 10 октомври влиза в плейлистата на Алфа радио и в рамките на 2 часа ще представя музикална селекция и гост-микс от основната зала на клуб Pacha.

The Pacha Main Room със Sarah Main ще се излъчва по Алфа всяка неделя от 17 до 19 ч.

 

Ghost на Serge Devant – ексклузивно по Алфа радио!

serge devantНай-новият сингъл на американския диджей и продуцент от руски произход Serge Devant вече е част от плейлистата на партирадиото на България.
Парчето беше представено официално от артиста на Night Flight Party в Xtravaganzza, Варна миналия четвъртък.
Тогава Serge за втори път беше в морската столица по покана на Алфа радио и за втори път накара стотици да пеят и танцуват до изгрев слънце заедно с DJ Sultan.
Сетът на Serge Devant, който се прочу през лятото на 2009 с хитовете Addicted и Take Me With You, започна с все още неизлезлия официално на музикалния пазар Ghost, в който (също като в Addicted) вокалите са на живеещата в САЩ девочка Hadley.
В средата на юни тази година Serge и Hadley заснеха клип към парчето, като за целта изкараха една седмица във викторианско имение в Лас Вегас. Освен готически символи и облекла на персонажите, в клипа има още питон, двуметрови близнаци и реквизит от представленията на Lady Gaga. Официалната релийз дата за Ghost е 3 август 2010, а тракът влиза в плейлистата на Алфа с гриф exclusive и слушателите ще имат възможност да го наизустят и пеят цяло лято.

 

Два дни танци с Алфа радио в края на юни и началото на юли

AUJulyMorningВ навечерието на 1 юли партирадиото на България за трета поредна година ще събере на плажа денсманиаците от цялата страна за посрещане на първия юлски изгрев.
Alpha Underground July Morning Party с 13 диджея ще започне в 19.00 ч. на 30 юни и ще продължи до късната сутрин на следващия ден. Мястото на събитието също е неизменно – за трета поредна година домакин ще е Фестивалният плаж в курорта Албена и Nomad Beach Bar, разположен там.
July Morning партито на Алфа радио следва старата хипарска традиция първият изгрев на месец юли да се посреща на брега на морето – празник на свободата с име, взаимствано от едноименната песен на Juriah Heep и представлява негова съвременна версия – с много диджеи, цяла нощ музика и танци в пясъка и вход свободен. Освен това, също по традиция – цялото парти се излъчва директно от плажа на всички честоти на Алфа радио в страната.
За тазгодишното издание на Alpha Underground July Morning партито пристига американецът Bryan Cox. Създател и собственик на известните house & techno лейбъли Cryx & Weapon Records, Bryan Cox е известен с уникалното умение да съчетава техно и хаус по завладяващ начин. Споделял е пулт с някои от най-големите техно и хаус диджеи, включително Marco Bailey, Ben Sims, Joey Beltram, Crookers и Tommie Sunshine.
Останалите имена в списъка са любимите диджеи на Алфа радио – Tony, Versus, Ross & Spassoto, Ally и Diass и партньорите на партистанцията от Renesanz – Balthazar & JackRock, Milen Yanev, Plexible, диджей дамата Impresslava, както и N:Mode, който живее и работи във Великобритания.
На 1 юли вечерта пък Versus, Ross & Spassoto, Evelin и Kiko ще сътворят гръмовно Alpha Underground Party в клуб Xtravaganzza във Варна.  Отново с вход свободен, партито ще предложи достойно продължение на July Morning събитието, а за тези които не успеят да присъстват на първото – чудесна възможност да наваксат с музиката и танците.
 

 

Рекламна тарифа

 

tarifa

За закупуването на рекламни клипове, платени интервюта и платени репортажи за кампанията „Избори за народни представители за Народно събрание на 05.10.2014 г.”

в програмата на радио „Алфа радио” ще се прилагат следните условия:

Рекламни клипове:

Прилага се официалната рекламна тарифа, валидна към момента на заявяване;

Отстъпка 15 % от официалната рекламна тарифа, като тази отстъпка анулира обичайните отстъпки, предлагани на клиенти и рекламни/медия агенции;

Платени интервюта: 

Прилага се официалната рекламна тарифа, валидна към момента на заявяване;

Цената се определя на база цената за 30 секунден рекламен спот в съответния часови пояс. Минималната дължина на тази форма е 2 минути, а максималната 5 минути.

Отстъпка 15 % от официалната рекламна тарифа, като тази отстъпка анулира обичайните отстъпки, предлагани на клиенти и рекламни/медия агенции;

Необходими документи:

Рекламната кампания няма да бъде излъчена, ако не са предоставени навреме следните документи:

Възлагателно писмо;

Договор, подписан от „България он ер” ООД и упълномощеното лице;

Удостоверение от ЦИК за регистрация в изборите;

Нотариално заверено пълномощно, удостоверяващо представителната власт на лицето, подписало възлагателното писмо;

Документ за извършено 100 % авансово плащане;

 

Основни законови положения: 

В изборите участват кандидатите, партиите и коалициите от партии, регистрирани в Централната избирателна комисия / ЦИК/;

Предизборната кампания се открива 30 дни преди изборния ден;

Предизборната кампания приключва 24 часа преди изборния ден;

Предизборната кампания се води на български език;

В случай, че кандидат, партия или коалиция от партии желае да рекламира в радио „Алфа радио”  по време на предизборната кампания, следва да предостави копие от удостоверението си за регистрация в ЦИК;

Реклама на партии и коалиции от партии може да бъде заявена само от представител на съответната партия или коалиция от партии или от лице, упълномощено с нотариално заверено пълномощно;

Реклама може да бъде заявена и от граждани, партии, коалиции от партии, инициативни комитети, кандидати и застъпници при спазване на правилата, описани по-долу;

По време на предизборната кампания партиите, коалициите от партии и инициативните комитети могат да изготвят и разпространяват плакати, реклами, обръщения и други агитационни материали. На всеки агитационен материал задължително се отбелязва от чие име се издава; 

Всеки агитационен материал съдържа информация, че купуването и продаването на гласове е престъпление, като информацията заема не по-малко от 10 на сто от лицевата площ  на агитационния материал и е разположена в обособено поле /тук става въпрос за печатните агитационни материали и за материалите, които ще се публикуват в интернет/. В аудио и аудио-визуалните материали тази информация се съдържа като недвусмислено и разбираемо послание, задължително се изчита от диктор; 

Закупуването на реклама става при еднакви условия и цени /тарифа/ за заплащане спрямо всички регистрирани в ЦИК партии и коалиции от партии;

Всеки агитационен материал, който е излъчен в хода на информационно-разяснителната кампания трябва да е предварително заплатен /100 % авансово/;

Информационните/агитационните материали ще бъдат обособени в отделни рекламни блокове, различни от рекламните блокове, които съдържат търговска реклама, със съответните обозначения;

В агитационните материали нямат право да се използват химна, герба и знамето на Република България;

Търговски отдел

Медийна група

„България он ер”

 


Страница 6 от 6
Fedde Le Grand
Слушате ли Алфа Радио?
Приятели
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер