Начало

Пуснаха билетите за 14 рожден ден на Алфа радио

Промоционална цена от 10 лева имат първите 500 билета за 14 рожден ден на Алфа радио, организиран в партньорство с Renesanz. В мрежата на Eventim има и VIP-билети по 25 лева, срещу които е осигурен отделен вход и отделно място с бар в залата.

Събитието е с дата 3 април и ще събере в зала „Младост” на Двореца на културата и спорта във Варна 14 диджея, които ще се вихрят заедно с тълпата денсманиаци на 2 сцени.

Специално за рождения ден на партирадиото на България идва един от най-популярните в момента диджеи – Serge Devant. Той, заедно с Cardo & Elia, Stefan K, Balthazar & Jackrock, Dian Solo & Startraxx ft. Yavor (live vocal), Versus, Ross & Spassoto, Alexander Sheitanov & x-To и Kidd Gerry ще сътворят незабравимо парти за феновете на Алфа радио с брой диджеи според броя на годините.

Билети могат да се купят он-лайн от www.eventim.bg или от GERMANOS Telecom Bulgaria, Multirama PC Expert, Office 1, ORANGE Center, Usit Colours, Вестникарска група България, ДОМО, културни центрове и институции, музикални магазини, Пикадили, Техномаркет.
За разлика от последните два рождени дни на най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа, този няма да се излъчва на живо.

 
Fedde Le Grand