Начало Партита ARRO DANCE – OPENING * 09.10 - начало

ARRO DANCE – OPENING * 09.10 - начало

 Новият клубен сезон започва!

Началото е с дата 09 октомври. Тогава ARRO dance открива зимното парти броене. Денят е четвъртък, а логичният увод е Retro party с DJ Tony.

За петък обаче се постарайте навреме да резервирате вашето място, защото се завръща редовният нощен полет по вътрешни и международни линии на Alpha radio & ARRO dance. NIGHT FLIGHT PARTY е възобновен и всеки път в края на работната седмица може да ви разходи до най-горещите хаус точки по планетата. Гарантирано е, защото капитаните на полетите са сред най-добрите, преминали през доказаните световни хаус школи – Ибиса, Маями, Амстердам, Мадрид, Лондон, Париж, Мюнхен. Част от тях са резиденти, а други, в това число и българските имена са любими гости на топ клубовете по хаус дестинациите. Всеки, който поне веднъж е попадал на NIGHT FLIGHT PARTY ще си мисли, че знае какво да очаква, но… организаторите препоръчват да бъде спазено предписанието: “Явете се за check-in час по-рано!”.

Първият полет е на 10.10 в 00:00 – без да бъде търсен фатализъм, а първият капитан, който отправи предизвикателството да ви разходи в необятния хаус свят е Jean Claude Ades /Жан Клод Аде/.

Прочетете мненията по темата във форума

Роден е в Италия, но е резидент в Мюнхен и често приема покани от клубовете в Ибиса. Той е пианист, ремиксатор, продуцент, издател и DJ, чието име се нарежда сред световните големи. Стилът му е разпознаваем и характерен, и със сигурност си чувал емблематичните му “Shake That Ass”, “The Colour Of My Style”, “Everything I Do”, които отварят за Jean Claude вратите на водещите звукозаписни компании. Хаус феновете от цял свят и до сега помнят култовият ремикс от 2003 на парчето на Dannii Minogue - “I Begin To Wonder”, което зае 1-во място по-продажби в Италия, 2-ро в Англия, 2-ро в Австралия, 3-то във Франция, и се задържа в ТОП 10 на още няколко страни.

През 2005 Jean Claude стартира проектът SWINGS, чието име скоро се превръща в лейбъл. Ремиксите му на “Pussycat Dolls feat. Busta Rhymes - Don’t Cha”, “Coburn – We Interrupt This Program”, “Fly Away ft. Rufus Martin” бързо превземат вниманието и фокусират погледа на Ministry of Sound. През 2009 се очаква нов албум, от който вече са пуснати три сингъла. От тях ”Shingaling e парчето, което се превръща в тотален хит” – коментират от Алфа радио и резидентите на ARRO dance.

Клубът очаква на 09 – четвъртък и 10 октомври – петък всички клъбъри, тръпнещи за откриването на новия клубен сезон – всеки в своя стил музика.

Но това не е всичко, защото парти-седмицата на ARRO dance има още четири клубни дни, в които мотото на клуба – DANCE! JUST DANCE! можеш да изпиташ в пълната му сила!


www.arrodance.com

www.nightflightparty.com