Начало Партита Bg Producers Week в Alpha Club през февруари

Bg Producers Week в Alpha Club през февруари

Напоследък само се оплакваме как няма достатъчно добри български продуценти, и как само това е начина в днешно време един диджей да пробие извън България, както и българската електронна сцена да достигне друго ниво.

Е, за да ви докаже, че е не е съвсем така, предаването Alpha Club по Alpha Radio ви представя Bulgarian Producers Week - цяла седмица на вълните на радиото в определения час ще имате възможността да чуете общо 11 български продуцента. Всеки ден предаването е разделено на 2 части по 1 час, като всички сетове включват само и единствено лична продукция.

Alpha Club

Прочети мнения по темата във форума

* Информацията за продуцентите предоставена с любезното съдействие на www.djport.org

В рамките на тази седмица ще можете да чуете DJ Smooke - една от половинките на Hitex, зад чиито гръб стоят някои от най-запомнящите се партита в Стара Загора и околията, както и много участия из цяла България.

www.myspace.com/djsmooke


Escodero & PHM
- Escodero (a.k.a. Retek започва кариерата си преди години като е заставал зад пулта с имена като Filterheadz, Tom Baker, Hi Fi Princess, Space DJ'z, DJ Cave, Ade Fanton и други. Когато се запознава с phm до голяма степен помага за развитието му като диджей и продуцент, а в днешно време съвместните им проекти се подкрепят от D-Formation, Daniel Portman, Ismael Rivas, Luigi Daniell, Sergio Fernandez, Simon & Shaker и други.

www.myspace.com/nesmeured


За следващите учасници в седмицата даже няма нужда да пишем, всички ги познавате - Balthazar & Jackrock със сет само от техни парчета и ремикси.

www.myspace.com/djbalthazardj
www.myspace.com/renesanz


Thermo е част от Underground Loops, може би сте били на едно от техните партита. Интересът му към електронната музика датира от 1998-1999 година. От 2005-та започва да свири live act, а скоро продукцията му влиза в лейбъли като Keep On Techno, Eighty Eight, Cutz, Sound Evolution, а през 2009-та и Toyfriend Music, Techment, Yin Yang, Audionautica и други.

www.myspace.com/thermich


Minnimaus - един от основателите на българския лейбъл Fanfare (който успя да влезе в beatport minimal chart под номер 58 с едно от последните издадени парчета).

www.myspace.com/minimmaus 


DJ Ico
също може би всички познавате, след сериозните му продуцентски изяви Ultimate Traxx събраха огромен брой фенове из цяля България.

www.myspace.com/djicobg


D.Deluxer
е сравнително ново име на хоризонта, но това не омаловажава неговите способности като продуцент и диджей. Името му бързо набира скорост, като за това помагат издания за популлярни лейбъли като Bit Recordings - Мексико и много други.

www.myspace.com/djddeluxer


Stephan Panev
също е от добре познатите лица, особено що се отнася до лична продукция. Собственик на Hole. Recordings, и създател на незабравимите за нас парчета като: Harpun, Grozen, Lack Of Cica и много други.

www.myspace.com/stephanpanev


Bobetz
може би е познато име за по-старите почитатели на електронната музика. Започва да се занимава с нея още в края на 80те години, и е бил зад пулта заедно с имена като Westbam ,Stakka Bo, Luke Slater,Clodagh,Aaron Liberator,Guy Mcaffer, Mario Ranieri,Amo и други. Задължително присъствие на всяко едно сериозно техно парти и то с лайв акт!

www.myspace.com/bobetz

* Информацията за продуцентите предоставена с любезното съдействие на www.djport.org