Начало Партита Нощните полети през Януари в Arrodance

Нощните полети през Януари в Arrodance

 Още на 2 януари феновете бяха изненадани от изключителен сет на DJ Тони, който като резидент на клуба показа денс-звученето, заради което ARRO е най-предпочитаното място за забавление във Варна. Тони направи първото NightFlight парти за 2009 г. в компанията на MC Веси – талантливата певица (бивша вокалистка на формацията Planet Magic Live) , която обещава да стане редовен участник в съвместните изяви на партирадиото на България и клуба.

Прочети мнения по темата във форумa На 9 януари предстои NightFlightParty-полет с диджей Рокста (DJ Roxta), известен също като Waldmeista и DOUBLE M-FORCE. Роден като Малте Мьолер (Мalte Мöller) в Германия, DJ Roxta е в денсмузикалния бизнес още от късните осемдесет години на миналия век. Започнал с есид хаус и есид джаз, преминал през минимал техно, дръм-ен-бейс и ту-степ, за да достигне до съвременното прогресивно електро, DJ Roxta се подвизава по световните клубове с едничката цел да накара хората да танцуват. Сетовете му се отличават с необикновено свежо звучене, докосващо много точно пулса на тълпата. Как се случва това ще стане ясно на 9 януари, петък, в полунощ, когато веселият германец ще застане на пулта в ARROdance за поредния NightFlightParty-полет на Алфа радио.


 На 16 януари е презокеанският NightFlightParty-полет с капитан Джон Криймър (John Creamer).
Добре познат на парти-навалицата по света и у нас, Криймър идва за втори път по покана на Алфа радио. С негов умопомрачителен сет завърши лято 2007 в Xtravaganzza, сега живеещият и работещ в Ню Йорк американец ще взриви и ARROdance. Бомбастичният му хит от преди 2 години – Healing все още може да се чуе по партирадиото на България, а новата си продукция Джон Криймър ще представи сам на 16 януари, петък, в полунощ. На 23 януари капитан на NightFlightParty-полета в клуб ARROdance ще бъде резидент-диджеят на предаването Alpha Club – Versus. Неговите сетове звучат по партирадиото на България всеки четвъртък от 18.00 до 20.00ч. в София и от 22.00 ч до полунощ във Варна, Добрич и Шумен. Неговите участия в Arrodance и Xtravaganzza преминават винаги успешно, няма съмнение, че ще е така и този път

 Най-горещата дата (в един от най-студените месеци на годината) е 30 януари. Тогава зад пулта в ARROdance по покана на Алфа радио за NightFlightParty идва най-популярната руска топлес диджейка Афекта (Affecta).
Изображение
Кариерата и започва през 2004 г. в Санкт Петербург, а напоследък живее и работи в Москва. Освен че миксира, Афекта прави истински пърформанс докато е зад пулта и често пъти остава почти без дрехи. Разбира се, тя се е снимала за Плейбой, но интервю с нея може да се прочете и в руското издание на DJ Mag.
Афекта, чието истинско име е Аня, е резидент-диджей на
Sheraton Palace Hanoi, SUIT club Morocco и Platinum Glam club Switzerland.
В ARROdance DJ Affecta ще може да се чуе и види на 30 януари, петък, в полунощ.