Начало Новини DJ Versus @ Arrodance този петък!

DJ Versus @ Arrodance този петък!

versus@arroКапитан на поредния нощен полет на Алфа радио в клуб ARROdance на 23 януари е DJ Версус (DJ Versus). Роденият в Нова Загора Даниел Генчев започва диджейската си кариера още от 14-годишна възраст – в средата на ‘90те години на миналия век. Като блед тийнейджър Versus прави предимно диско-партита в родния си град, но още с първите си докосвания до електронната музика бива запленен тотално от нея и скъсва завинаги с комерс звученето.През 2000 г. се мести да живее и yчи в София, където се оказва в „свои води” – участва в големи партита на Метрополис, включително и в Street parade, а клубните му участия са в емблематичните за онова време Spartacus и Blade, както и варненският Comics.
По същото време Versus среща DJ Smooke, като сходството в идеите и възгледите стават причина за създаването на собствената им промоутинг компания "Hitex Promotions”.
От 2 години Versus е резидент диджей на предаването Алфа клуб по Алфа радио, негови авторски сетове звучат на честотите на партирадиото в София, Варна, Добрич и Шумен всеки четвъртък.

Прочети мнения по темата във форума

През 2008г. освен че обиколи цялата страна с партита в различни клубове, DJ Versus отскочи да разтанцува тълпата в Солун и Скопие и се включи със собствен сет в едно от най-значимите музикални събития на Балканския полуостров, че и Европа – EXIT-фестивала в съседна Сърбия.

На 23 януари Versus ще пилотира NightFlightParty полета на Алфа радио в клуб ARROdance. Феновете могат да очакват пикантна смесица от прогресив, електро и минимал хаус, абсолютно в тон с последните тенденции в денсмузиката.

Излитане : 23 януари 2009 г., петък, в полунощ; клуб ARROdance, Варна.

За резервации: 0885 800 276 след 19:00