Начало Партита Топлес диджейката Affecta @ Arro

Топлес диджейката Affecta @ Arro

AffectaНа 30 януари NIGHT FLIGHT PARTY ще бъде повече от съблазнителен и повече от еротичен, защото начело на редовния полет застава една от топ-шоу диджейките на руската агенция GIRLDJS.RU. AFFECTA е блондинката, която скандализира с факта, че стартирайки кариерата си през 2004 само 2 години по-късно се превръща в резидент на Platinum шоу в Санкт Петербург. Следват множество ангажименти по целия свят, а собственото й шоу, с еднозначно мото -  Fetish in the World се превръща в очаквано събитие.

Сладострастен TOPLESS пърформънс в комбинация с отлична техника на миксиране, превръщат гостуването на AFFECTA в запазена марка за клубна еуфория.

Прочети мнения по темата във форума


 AffectaTя се е снимала за Плейбой, но интервю с нея може да се прочете и в руското издание на DJ Mag.  AFFECTA, чието истинско име е Аня, е резидент-диджей на Sheraton Palace Ханой, SUIT club, Мароко и Platinum Glam club Швейцария. Успехът й се дължи на безкомпромисното отношение към сетовете и умението да провокира, а след участията и не спира да се говори, че „има какво да покаже” – буквално.

Tя се е снимала за Плейбой, но интервю с нея може да се прочете и в руското издание на DJ Mag.  AFFECTA, чието истинско име е Аня, е резидент-диджей на Sheraton Palace Ханой, SUIT club, Мароко и Platinum Glam club Швейцария. Успехът й се дължи на безкомпромисното отношение към сетовете и умението да провокира, а след участията и не спира да се говори, че „има какво да покаже” – буквално.
В петък ARRO става още по-горещ, защото и варненският клуб ще се присъедини към местата, които са посрещнали едно от най-секси момичетата от руската хаус школа.

Явете се за check-in час по-рано!
За резервации: 0885 800 276 след 19:00
 
www.nightflightparty.com
www.arrodance.com
www.alpharadio.bg