Начало Партита Полетите в Arrodance през февруари

Полетите в Arrodance през февруари

C-PureСъвсем по съседски ще протекат партитата на Алфа радио в култовия варненски клуб ARROdance през февруари. Македония, Сърбия, Румъния и Италия са дестинациите, по които ще се вихрят феновете всеки петък.

Първият гост в наречения от народа Малък Сечко месец, ще е македонският диджей C-Pure. Роден в Битоля и кръстен от родителите си Кире Ципуровски, C-Pure е закърмен с музика. Още съвсем малък е вземал уроци по свирене на различни инструменти, от които най-много му се удавала китарата и като китарист бъдещият диджей е свирил в четири различни банди. Работил е в местна радиостанция, където е имал шоу за алтернативна и ню-уейв музика, а страстта му към електронната денсмузика запалили първооснователите на този тип саунд Крафтверк, Орбитал, Продиджи, Лефтфийлд и др. Първата му работа като диджей била в култовия за времето си клуб IGUCHI, където C-Pure въртял грамофоните всеки петък. Днес C-Pure един от най-популярните диджеи в Македония, пускал е във всеки възможен клуб там, както и в съседна Сърбия. Въпреки афинитета му към минимал техното, сетовете му са разнообразни, енергични и много танцувални.

C-Pure ще бъде капитан на NightFlightParty-полета на Алфа радио в ARROdance на 6 февруари.

Прочети мнения по темата във форума

 Luca RicciВ навечерието на Деня на влюбените е NightFlightParty-полетът до Неапол. Капитан и звезда на събитието ще е Лука Ричи (Luca Ricci).

Роден и израснал на малък остров в залива на Неапол синеокият италианец избира да бъде посланик на музиката и през 1998 смело заменя спокойствието и идилията на родния си остров с оживения и пулсиращ мегаполис Лондон. Лука е главната движеща сила зад различни проекти, като сам притежава  Aenaria recordings, който обединява 4 различни лейбъла, всеки от тях със собствен стил.

Уникалната му продукция от dirty, sexy, tribal house с deep и progressive елементи подлудяват парти-тълпите по целия свят, така ще стане и с тълпата в ARROdance на 13 февруари, когато Лука Ричи ще пилотира поредния NightFlightParty-полет.

DachaАудио-видео тандем ще окупира диджейския пулт в ARROdance на 20 февруари, когато е NightFlightParty-то с безкрайно талантливите сръбски младежи диджей Толе (DJ Tole) и виджей Дача (VJ Dacha).

Те идват от Нови сад и да, откакто са навършили пълнолетие, не са пропуснали нито едно издание на мегасъбитието на Балканския полуостров – EXIT Festival (което не е кой знае колко като бройка, все пак двамата са по на 22 години...)


Дача има невероятен усет към картинките – той се занимава професионално с фотография и графичен дизайн, а с помощта на  няколко електронни играчки, джаджи и тонове софтуеър създава уникални филмчета с много движение и хипнотични ефекти, които настройват парти-навалицата още по-танцувално.

 толеТоле пък от малък си пада по техно музиката и успява да обиколи де-що има (и де-що го пуснат на) подобно парти в Сърбия. Електронните звуци така обсебват бледия юноша, че той прекарва цяла година покрай диджеите в NS TIME CLUB в Нови сад, докато най-накрая получава собствено парти и... се пристрастява още повече. И Толе, като всеки младеж, започва с техно и минимал, но с течение на времето сетовете му добиват все повече мелодичност и се харесват на все повече хора. NightFlightParty с DJ Tole & VJ Dacha е в ARROdance на 20 февруари, петък, както обикновено – в полунощ.

 

EftimieВ края на месеца – тежката артилерия :
последният февруарски NightFlightParty-полет е с румънския диджей Адриан Ефтиме (Adrian Eftimie).
Той е резидент в прочутия Кристъл Глем клуб (The Kristal Glam Club) в Букурещ и е първият диджей от Румъния с международен успех.
В актива му са записани партита в Търнмилс (Turnmills), Лондон, в легендарния Зоук (Le Souk) в Ню Йорк, в Буда Бар (Budha Bar) в Шарм ел-Шейх, Египет и др.
Адриан Ефтиме е и продуцент, а освен клубните си и фестивални гигове прави ежеседмично радиошоу, което се излъчва по една от водещите станции в северната ни съседка Кис ФМ (Kiss FM Romania).
Популярният румънец ще е капитан на NightFlightParty-полета на Алфа радио в ARROdance на 27 февруари.