Начало Партита Македонски DJ този петък в Arrodance

Македонски DJ този петък в Arrodance

CPURENIGHT FLIGHT PARTY покани за първата си дата през февруари едно име, което се вихри на Македонската хаус сцена от няколко години и то доста прогресивно. Познат е като C-PURE и е диджей, който може да се похвали с това, че е сред първите, които слагат основата на хаус културата в западната ни съседка.

От дете свири на китара и логично музикалната му кариера преминава през няколко банди, но бийтът и клуб Iguchi (едно от малкото места в Македония, където звучи „новият” саунд) са факторите, които му сочат вярната посока. Сега стилът му експериментира в сет от deep, progressive, techhouse, elektro, latin, funky до tribal techno & minimal. 

Прочети мнения по темата във форума

Стремежът и влечението към клубната сцена се превръщат в начин на живот, а резултатът не закъснява – появява се Fresh Union – лейбълът, под който C-PURE представя себе си и гостуващи диджеи и ремиксатори. C-PURE е сред имената, които топ клубовете от цяла Македония и Сърбия добре познават и нескрито очакват.

На 6 февруари македонското хаус торнадо пристига, за да застане начело на редовния нощен полет на Алфа радио и ARRO dance.


Явете се за check-in час по-рано!
За резервации: 0885 800 276 след 19:00