Начало Партита Night Flight Party с италианския топ DJ - Luca Ricci

Night Flight Party с италианския топ DJ - Luca Ricci

Luca1Тази година 13 февруари е в петък – денят, запазен за NIGHT FLIGHT PARTY. Запознатите не само със самолетните суеверия знаят, че фаталното число не се среща често, когато става въпрос за летене и все пак точно това е датата, на която едно знаково присъствие ще разчупи всички вярвания.

Чувал си негови неща, но може и да не знаеш, че става въпрос за един и същ човек. В търсене на собствения си стил той издава под псевдоними като: When is dark, Aenaria, Vibe junction, Eugenie и Vesdino. И във всеки от тези случаи става въпрос за талантливия италиански диджей Luca Ricci.

Това, което прави бързо е забелязано от големите Sony, Universal, Edel, Renaissance, Bedrock, Stereo, Kaos, а уникалният му стил и усетът му към миксирането бързо приковават вниманието на световноизвестните диджеи, сред които: Danny Tenaglia, Carl Cox, Deep Dish, Paul Van Dyk, Steve Lawler, Hernan Cattaneo, Sasha & John Digweed, Boy George, Satoshi Tomiie, Victor Calderone и много други. За работата му зад пулта казват, че може де се сравни с пътешествие и затова клубната публика навсякъде по света, ревниво го чака и лудо го обича.

Прочети мнения по темата във форума
Luca2Дали заради горещата си кръв или заради темпераментния си апенински произход Luca успява от началото на гиговете си да “запали” феновете. За него смисълът и страстта са в музиката и това е основната цел на собствената му компания – да открива и продуцира млади артисти от всички крайща на планетата. Aenaria Music, Aenaria Tribal, Aenaria Tech и Aenaria Chill са 4-те лейбъла, които представят Aenaria Recordings – компанията на Luca Ricci.

А да се увериш, че в негова компания  музиката се превръща в задвижваща сила ще можеш, ако си навреме в ARRO dance за поредния нощен полет NIGHT FLIGHT PARTY и не забравяй, че си на check-in час по-рано. 13-ти петък е и Luca идва, защото чесън е забранено да се носи в клуба, колкото и вярванията да го подсказват.

www.nightflightparty.com
www.arrodance.com
www.alpharadio.bg