Начало Партита Сърбинът DJ Tole @ ARRO този петък

Сърбинът DJ Tole @ ARRO този петък

толеDJ Tole стартира кариерата си през ’99 и техно звученето бързо го обсебва. В рамките на една година експериментира със стила си и разбира, че това е, с което иска да се занимава. Не губи време и още през 2000 година се изправя зад пулт за своя първи гиг като диджей. Участията му следват едно след друго и Сърбия започва да го обича. Отвоювал името си на артист, Tole е сред първите имена на сръбската хаус сцена.

Репутацията и техниката му не спират да се утвърждават на клубно ниво, а той се превръща в любимец на публиката, която предпочита хаус музика. Стилът му като диджей може да бъде определен като микс от uplifting trance, electro, techno и progressive house.

През последните няколко години Tole се изявява и като продуцент и ремиксатор на други артисти. От партньорството му с Davor Livebass резултатът е SPACE IN YOU. През 2008 стартира и нов лейбъл - Space Motion, който работи с прогресивно развиващи се музикални проекти с electro, trance и minimal звучене. Tole пристига за поредното NIGHT FLIGHT PARTY на 20 февруари и е първият сръбски артист, който ще застане зад пулта на ARRO dance.

Явете се за check-in час по-рано!

За резервации: 0885 800 276 след 19:00

Прочети мненията по темата във форума