Начало Партита Нови предавания по Алфа Радио

Нови предавания по Алфа Радио

ферриВ месеца на 13тия си рожден ден партирадиото на България подарява на своите слушатели седмичното радиошоу на един от най-популярните диджеи в света – Фери Корстен (Ferry Corsten).

36-годишният холандец не слиза от челната десятка на прословутата класация на списание DJ MAG в последните 5 години, печелил е 2 пъти наградата за най-добър транс диджей от годишните DJ Awards и е считан за пионер, архитект и главен виновник за световната доминация на трансмузиката.

Освен че не спира да обикаля клубове и стадиони по цялата планета, Фери прави и седмично радиошоу, в което с помощта на феновете определя най-горещите хитове за всеки един месец от годината. Класацията на Фери Корстен, с оригинално заглавие Corsten’s Countdown вече ще могат да слушат и феновете на трансмузиката в България, благодарение на Алфа радио.

Първото издание ще бъде на 5 март 2009 г., а след това Corsten’s Countdown ще се излъчва всеки четвъртък от 20.00 до 21.00 ч. в ефира на партирадиото в София, Варна, Добрич и Шумен.

Прочети мнения по темата във форума 

В четвъртък вечер през следващите месеци по Алфа радио ще се излъчва още едно ново шоу - Star 69 Radioshow ( by Nima Nas (R.O.R.) ) .

То ще върви непосредствено след класацията на Фери и в рамките на 60 минути ще представя продукцията на нюйоркския лейбъл Star 69, който издава световни артисти като Офер Нисим (Offer Nissim), Дмитри фром Вегас (Dmitri from Vegas), Лайк Майк (Like Mike) и други.

Star 69 Radioshow ( by Nima Nas (R.O.R.) ) ще бъде в ефира на Алфа радио София, Варна, Добрич и Шумен всеки четвъртък от 21.00 до 22.00 ч.