Начало Партита RETRO FOREVER с Теди Джорджо в ARRO

RETRO FOREVER с Теди Джорджо в ARRO

ретроОт началото на 2009 RETRO FOREVER се превърна в моден рефреш на една от нощите, които утвърдиха клуба на Червения площад във Варна, като парти локация. За своите 6 години Retro е партито с емблематично присъствие в програмата на ARRO и винаги е представяло най-наситените с емоции хитове, които времето логично е подредило в класацията “вечни” – независимо от музикалните стилове. А ако светлината, отразена в диско топка, примесена с магията на музиката, продължават да ви довеждат до състояние, в което заедно с тялото танцува и сърцето – време е за актуалните по темата новини.

И така, RETRO FOREVER смени стайлинга на четвъртък и напук на сивите тонове навън изкрещя за много блясък, ярки цветове, секси въздишки и още по-секси усмивки. Верен на традицията, всяко парти от програмата да готви своята провокация, ARRO dance покани зад пулта една колкото позната, толкова и неподозирано многопластова музикална личност – Теди Джорджо.

През последните години го опознахме като резидент, като “късметлийската” подкрепа на най-зрелищните дербита за волейбола, баскетбола и футбола, но той никога не отрече страстта си към ретро музиката, а фонотеката му от грамофонни плочи вече превишава 2000 броя. Внушителен маниер и безспорен професионализъм, заедно със стотици вечни хитове и нестихващ музикален ентусиазъм – това е Теди Джорджо.

И ако все по-често чувате гласа на популярния ТВ водещ Краси Минев от предаването „Шампионска лига”, но в радио ефир, ако той не ви съобщава резултатите от европейските финали, а представя капитанa на DJ лигата – Теди Джорджо, ако последният ви посрещне в ARRO, то със сигурност е време за уникалния музикален парти-спектакъл RETRO FOREVER – защото е и си остава това парти, заради което си струва уикендът да започва в четвъртък, от 12 март. Forever!