Начало Новини Пореден македонски DJ този петък в ARRO

Пореден македонски DJ този петък в ARRO

DJ ArroМесец март отново поставя предизвикателство пред поредното NIGHT FLIGHT PARTY, което отново е на 13-то число и то в петък.

“Леката” задача да се пребори с фатализмите този път е поверена на Александър Дамяновски, повече популярен като диджей Ацика (DJ Acika). Ацика е едно от постоянните присъствия на македонската хаус сцена. За първият му досег до клубната култура сочи 1993, когато работейки като радио инженер попада на голямо парти на клуб POOL. Това е моментът, в който разбира че иска да бъде част от развиващата се хаус култура. Стартира трудно, но с хъс, пускайки по битолските барове и бързо разбира че, за да бъде професионален DJ e необходима промяна. Всичко започва в нощния клуб Swing La Cinema с неговия първи сет, за да продължи нататък, превземайки нощния живот на Битоля, а в последствие на Македония и съседните страни. Популярността му бързо нараства, а с нея и поканите за участия.

Сега диджей Ацика е артист, който освен че е очакван гост на големите хаус партита, е и основател на букинг агенцията Bitolaclubbing. Гиговете му са микс от прогресив и електро хаус до минимал, резидент е на един от най-популярните македонски клубове – Rascekor и може да се похвали, че е обиколил Балканите като гост диджей на някои от най-горещите нощни точки наоколо. Диджей Ацика пристига за поредния нощен полет на Алфа радио и ARRO dance, за да се превърне във втория македонски капитан, заставал начело.

Прочети мнения по темата във форума

За резервации: 0885 800 276 след 19:00