Начало Партита Още една перла в парти-огърлицата на Алфа радио

Още една перла в парти-огърлицата на Алфа радио

James SolidНа 24 март стартира Алфа радио Ловеч, с което парти-огърлицата на най-прогресивно развиващата се радиостанция в България се увеличава с още една перла.
На честота 90.9 MHz в Ловеч и околността ще слушат третата програма на партирадиото - „Музика за всеки миг”, която е в ефира и на Габрово и Монтана.
До края на май 2009 ще стартира излъчването Ямбол и Ахтопол, а до края на годината ще е факт и програмата за Велинград, Самоков и Айтос, където Алфа радио също спечели лиценз за радиодейност.

Три дни и две нощи танци организира за 13тия си рожден ден партирадиото на България през изминалия уикенд.

Традиционното B’day NightFlightParty препълни варненския клуб ARROdance в петък, 20 март, където под командването на Джеймс Солид (James Solid) стотици фенове танцуваха до сутринта. По същото време подобно количество денсманиаци изпълни и клуб Червило в София, където за танците се грижеше диджей Д.О.Н.С. (D.O.N.S.), а за песните Тери Би (Terri B). Стотици осъмнаха в неделя сутринта във вила Аква край Варна, където имаше Алфа ъндърграунд парти с шестима диджеи.

Неизброими са пък тези, които слушаха партитата по случай рождения ден на Алфа наживо по радиото. За всички тях беше и специалният тринайсетчасов микс от 13 диджеи, партньори на станцията, сред които Дейвид Дън от Хед Кенди, Мат Дери, Нима Нас от Стар 69, Пол ван Дайк и др.

Тридневните празненства се излъчваха директно от клубовете на честотите на партирадиото в цялата страна (София, Варна, Добрич, Шумен, Габрово и Монтана).

Прочети мнения по темата във форума