Начало Партита Family Affair @ ARRO този петък

Family Affair @ ARRO този петък

Дон40MarryDessi / Marri Dessi / MarriDessi / DessiMarri / Merri Dessi – докато медиите разберат как точно е псевдонимът на нежната половинка от FAMILY AFFAIR, най-новата комбина на родната сцена вече обиколи половин България. Ако това инфо ти е убягнало, време е да влезеш в час с бг новините от клубната среда. Става въпрос за диджей DONCHO и неговото момиче, което освен в живота вече е рамо до рамо с него и зад пулта. Тя се казва Десислава, но по всички партита, на които гостуват ще я разпознаеш като Merri Dessi – най-новото попълнение на диджейските среди.

Всъщност по партитата ще се радваш на FAMILY AFFAIR – това име избра хаус семейството за общите си изяви. Разбира се всичко започва на шега, но Merri Dessi е ученичка на DONCHO и пет години минават в обучение преди да я пусне зад пулта сама. Е не е мъкнала кейсовете, както традицията на диджейското обучение повелява, когато става въпрос за лайсна /ученик на диджей/, но пък и възможностите да покаже пред клубна публика на какво е способна, не липсват.

Прочети мнения по темата във форума

На 14 февруари 2009 за първи път FAMILY AFFAIR са заедно зад пулта като гост-диджеи. Суперлативите и одобрението на публиката не закъсняват и вече са факт участията им в някой от най-горещите хаус точки в България. DONCHO не крие, че е доволен от представянето на Merri Dessi, а тя не крие, че има амбиции и дали скоро няма да е по-добра от него предстои да разберем. FAMILY AFFAIR пристигат като капитан и помощник капитан на поредното NIGHT FLIGHT PARTY на 17 април, петък. За каквото и разделение по чин да говорим сега, клубната публика на ARRO dance и аудиториите на Алфа радио не веднъж са били сурови, но справедливи. Каквото и да се случи зад пулта, ясно е че предстоят три неща: култово парти, мощен микс и дебют във Варна на FAMILY AFFAIR известни още като DONCHO & Merri Dessi..

За резервации: 0885 800 276 след 19:00