Начало Партита Алфа радио с номинация за Best Dance Radio в Югоизточна Европа!

Алфа радио с номинация за Best Dance Radio в Югоизточна Европа!

Alpha @ SeemeЗа втора поредна година фестивалът SEEME (South-East European Music Event) ще връчи собствени награди за денсмузика.
За втора поредна година партирадиото на България – Алфа получи номинация в категория “Best Dance Radio in South East Europe”, където са още едно българско радио, което излъчва обаче само в интернет и радиостанции от Гърция, Босна и Херцеговина, Румъния и Турция.
Гласуването става онлайн на официалния адрес на събитието www.seeme-sofia.com и от сайта на Алфа радио www.alpharadio.bg. До 1 юни всеки може да гласува за една от шестте номинациии във всяка от 20те категории.
Церемонията по връчването ще бъде на 5 юни в Балната зала на Военния клуб в столицата. Водещи ще са сръбската парти-гърла Тияна Тодорович и новият вокалист на Gravity Co. Николай Бакалов.
На миналогодишното издание на SEEME, когато наградите бяха връчени за първи път, призът в категория Best Dance radio отнесе румънското One FM. Алфа радио обаче беше най-аплодирано от отбраната публика във Военния клуб по време на церемонията, която се излъчваше наживо на Алфа-честотите в цялата страна.

Прочети мнения по темата във форума

SEEME ще се проведе за четвърта поредна година от 4 до 6 юни в София.
По време на фестивала в българската столица си дават среща артисти, диджеи, продуценти, промоутъри, лейбъл мениджъри, професионалисти от денсмузикалната индустрия и множество фенове на денсмузиката.
Грандиозното фестивално парти отново ще бъде в подлеза пред Централна гара София, този път с 4 сцени – Main , Urban, Upcoming и Live Stage.
За откриването на Live-сцената са поканени и потвърдили участието си най-успешните бг-електромузиканти Gravity Co.
Алфа радио ще излъчи наживо церемонията по връчване на SEEME Awards и част от партитата от най-популярното денс-събитие в България.