Начало Партита Gravity Co. със свое собствено радио шоу по Алфа радио

Gravity Co. със свое собствено радио шоу по Алфа радио

gravity coНа 8-ми май в 11 ч. на вълните на Алфа радио в цяла България ще старитара радио шоуто на група Gravity Co. От "техния кораб" ще слушаме любима музика, подбрана от музикантите, нови ди-джейски ремикси и ремикси на стари, добре познати парчета. Също така ще се дискутират темите за българския музикален износ, за международната клубна сцена и различни фестивали и конференции по света. Водещи на първото предаване са Петър Съмналиев – клавир и Николай Бакалов – вокал.

Очаквайте следващите предавания на 15-ти май, 22-ри май, 29-ти май от 11 ч. на 88.4 Mhz.

Прочети мнения по темата във форума

Алфа радио е официален медиен партньор на 4-тата Музикална конференция за Югоизточна Европа – SeeMe 4. Алфа радио е в номинациите на SeeMe Awards за най-добро денс радио в Югоизточна Европа (“Best SEE Dance Radio”). Гласуването все още продължава, а официалната церемония по награждаването ще се води от вокалиста на група Gravity Co. и любимата водеща на всички сърби Тихана Тодорович на 5-ти юни в Балната зала на Военния клуб в София

По време на радио шоуто ще текат различни конкурси. Ако искате да спечелите билет за участието на Gravity Co. на SeeMe 4, да се срещнете с тях на живо бекстейдж, отговорете правилно на следния въпрос: “Кога ще се състои церемонията по награждаване на SeeMe 4, на която Николай Бакалов е водещ?”.
Отговорите си изпращайте на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. до края на месец май. Тези, които са отговорили правилно, ще участват в томбола и в края на месец май двама от тях ще получат наградата.

Очаквайте още конкурси!

Ние ви очакваме всеки петък на 88.4 Mhz – вълните на Алфа радио и Gravity Co.