Начало Партита Alpha Summer Line Up

Alpha Summer Line Up

Mos

Hed Kandi и Ministry of Sound партита по Алфа радио и в клуб Xtravaganzza това лято!
NightFlightParty в Xtravaganzza ще има всеки петък, наживо по радиото ще се излъчват веднъж месечно.

Началото поставят доайените на електронната музика в България -диджеите от Metropolis Стивън и Ясен Петров, чието шоу 120 минути Metropolis е част от програмата на Алфа радио вече повече от година. На 22 май и на 14 август те ще бъдат капитани на парти-полетите на Алфа радио и Екстраваганца, а диджей Стивън ще има още едно участие там – на 10 юли.

На 29 май денс-майстор на тълпата в Xtravaganzza ще бъде все по-популярният диджей Дончо. Той ще води още два от летните полети на Алфа радио и Екстраваганца – на 31 юли с половинката си Деси като дует Фемили Афеър (Family Affair) и на 14 август, сам.

Първото юнско парти ще е с диджей Рокста (Roxta), който вече гостува за NightFlightParty в ARROdance през зимата, хареса му и ще повтори визитата си и през лятото.

Любимците на Алфа радио и автори на култовия хит “Together” Рос и Спасото (Ross & Spassoto) ще забавляват тълпата в Xtravaganzza на 12 юни.

Резидент диджеят на предаването Алфа клуб, a oт скоро и резидент в култовия пловдивски клуб Plazma - диджей Версус (Versus) e на 19 юни.

Прочетете мнения по темата във форума

mosНа 26 юни за ексклузивен лайф на Рибарския плаж във Варна идва голямата Тери Би (Terri B). Това ще е третото идване в България на Тери, която за пръв път посети страната ни за парти на Алфа радио и Ароденс в средата на ноември миналата година, а през март 2009 беше една от специалните гостенки за рождения ден на партирадиото и клуб Червило в София.

Поредното Хед Кенди (Hed Kandi) парти ще е на 24 юли, а това лято ще има и Министри-ъв-саунд парти в Xtravaganzza – на 21 август.

За лятно NightFlightParty на Алфа радио и клуб Xtravaganzza ще дойдат още диджей Пачо от Електрика (Ellectrica) – на 3 юли, Педро дел Мар (Pedro del Mar) от Shah Music Германия - на 17 юли и най-популярният български диджей отвъд Голямата вода Стан Колев – на 7 август.

NightFlightParty на Алфа радио и клуб Xtravaganzza ще има всеки петък на Рибарския плаж във Варна, част от тях ще се излъчват наживо на честотите на партирадиото в цялата страна.