Начало Новини Резидентът на Алфа Клуб ексклузивно в Xtravaganzza този петък [19.06]

Резидентът на Алфа Клуб ексклузивно в Xtravaganzza този петък [19.06]

versusКапитан на поредния нощен полет на Алфа радио и клуб Xtravaganzza е DJ Версус (DJ Versus). Роденият в Нова Загора Даниел Генчев започва диджейската си кариера още от 14-годишна възраст – в средата на 90-те години на миналия век. Като блед тийнейджър Versus прави предимно диско-партита в родния си град, но още с първите си докосвания до електронната музика бива запленен тотално от нея и скъсва завинаги с комерс звученето.
През 2000г. се мести да живее и учи в София, където се оказва в „свои води” – участва в големи партита на Метрополис, включително и в Street parade, а клубните му участия са в емблематичните за онова време Spartacus и Blade, както и варненският Comics.

По същото време Versus среща DJ Smooke, като сходството в идеите и възгледите стават причина за създаването на собствената им промоутинг компания "Hitex Promotions”.
От 2 години Versus е резидент диджей на предаването Алфа клуб по Алфа радио, негови авторски сетове звучат на честотите на парти радиото, което скоро получи и награда за най-добро денс радио в Югоизточна Европа, всеки четвъртък. Той е и сред основните участници в Alpha Underground събитията, а от началото на 2009 резидентства и в най-големия клуб в Пловдив – Plazma.

През 2008 DJ Versus се включи със собствен сет в едно от най-значимите музикални събития на Балканския полуостров, че и Европа – EXIT-фестивала в съседна Сърбия.

На 19 юни Versus ще пилотира Night Flight Party полета на Алфа радио и клуб Xtravaganzza. Феновете могат да очакват пикантна смесица от прогресив, минимъл-тек хаус, абсолютно в тон с последните тенденции в денс музиката. Излитането е точно в полунощ! Явете се за check-in час по-рано!

Прочети мнения по темата във форума