Начало Партита Поредното NIGHT FLIGHT PARTY този петък, 26 Юни. Капитан на полета – TERRI B!, Germany

Поредното NIGHT FLIGHT PARTY този петък, 26 Юни. Капитан на полета – TERRI B!, Germany

terri bTerri Bjerre, по-известна като Terri B! започва кариерата си, като вокал на денс проекта 2 Eivissa, когато техен хит e № 1 за Испания и № 2 за Италия. Тя записва много парчета за различни групи, сред които и Future Breeze и Deejay the Crow, които влизат в топ 100 на класациите, докато в кариерата й не настъпва мечтан обрат и тя се изправя на клубната сцена. Годината е 1997 и всичко започва след хитът GET DOWN, предшестван от запознанството и сътрудничество й с Jerry Ropero, който вече е заставал зад пулта на Xtravaganzza и ARRO dance във Варна за NightFlightParty на Алфа радио и клубовете. Тя пее и в бомбастичния хит на Jerry Ropero и Denice The Menace от 2005 г. - Fuck U!, който стана най-излъчваното парче по Алфа радио за същата година. Приятелството на Тери с Джери Роперо води и до супер успешния римейк на SOUL HEAVEN, също част от плейлистата на Алфа. В последствие тя става един от най-предпочитаните вокали за продукциите на някои от най-успешните диджеи и продуценти на хаус сцената.
Специфичният тембър на клубната дива ще различиш в работата на Menck and Lissat (ATTITUDE), DJ Antoine (Back and Forth, Beautiful Night), Mad Mark (Aint No Big Thing), Christian Alvarez, the Sunlovers (Hands to the Sky), Dennis the Menace (Always Get What I Want), Syke & Sugarstarr (Get Down Saturday Night) и други.

Прочети мнения по темата във форумa

 Безспорно сътрудничеството с DJ D.O.N.S. и You Use To Hold Me им донася грандиозен успех. Следва клубно турне, в което през ноември 2008 попадна и клуб ARRO dance, а Terri B! и D.O.N.S са сред първите пилоти на възобновения полет на Алфа радио и клубовете. В сетовете си наживо Terri B! прави каквото си поиска със стилове като soul, r’n’b, house, groove и тяхното звучене в микс. Гласът й е толкова проникващ и запомнящ се, че скоро няма да го забравите, а да я чуете още веднъж live във Варна ще можете на 26 юни, петък, защото Terri B! е поредния капитан на NIGHT FLIGHT PARTY!
Явете се за check-in час по-рано!
За резервации: 0885 800 276 след 19:00