Начало Партита Хаус-дивата Тери Би подлуди феновете на Алфа радио

Хаус-дивата Тери Би подлуди феновете на Алфа радио

Тери пя час и половина за NightFlightParty на Алфа радио и клуб Xtravaganzza в петък вечер, стотици припяваха и танцуваха в клуба, а хиляди слушаха наживо по обявеното за най-добро денсрадио в Югоизточна Европа партирадио.

Партито започна с минута мълчание в памет на Краля на попмузиката Майкъл Джексън, който почина в четвъртък. От сцената в Xtravaganzza Тери каза, че гениалният музикант ще живее вечно в сърцата на милионите си почитатели по света и изпя почти целия хит на Майкъл „Били Джийн” („Billie Jean”), докато на всичките 44 мултимедийни екрани в клуба вървеше клип с кадри от живота на Краля.
Последваха бомбастичните хитове на певицата Soulheaven, Must be the music, Bang that box и др.
Тери Би (Terri B) беше за трети път на парти на Алфа радио. Миналата есен тя и DJ D.O.N.S. „взривиха” клуб ARROdance във Варна, а през пролетта на тази година бяха гости за рождения ден на партирадиото и на клуб Червило в популярния столичен клуб.

За слушателите на Алфа Тери обеща нова студийна продукция (ново парче, което певицата е записала с диджей-дуото Сайк&Шугастар (Syke&Sugarstarr)) и ново радиошоу, както и, разбира се, да се върне за парти на Алфа радио колкото по-скоро може.