Начало Партита NIGHT FLYGHT PARTY Командири на полета – Ross & Spassoto + Versus [03.07.09]

NIGHT FLYGHT PARTY Командири на полета – Ross & Spassoto + Versus [03.07.09]

R&SРосен Иванов (DJ Ross) и Спас Петров (DJ Spassoto) се засичат  зад пулта на частно парти във Варна в началото на 2005. Веднага разбират, че са от една „порода” – и двамата харесват и пускат прогресив хаус и едновременното back-to-back изпълнение им се получава доста добре. Започват да записват участия заедно, предимно по частни партита в родната им Варна и не след дълго комбинацията от таланта им и подкрепата на техните приятели се оказва печеливша. Клубните среди в морската столица на България са запленени от тандема Ross & Spassoto, разпознават безпогрешно уникалния им диджейски стил и не пропускат техните участия в едни от най-популярните клубове в града. Техни сетове звучат в предаването Алфа клуб по Алфа радио, за което ги открива резидент-диджеят Версус (Versus). Тримата заедно пък са пускали на две от ъндърграунд партитата на спечелилото награда за най-добро денсрадио в Югоизточна Европа Алфа радио (през декември 2008 и март, 2009).

В началото на тази година Рос и Спасото са поканени от турския си колега Озхан Озал (Ozhan Ozal) да направят ремикс на парчето му Together, в което има част от речта на новоизбрания американски президент Барак Обама, произнесена при встъпването му в длъжност. Ремиксът на двамата диджеи се завърта ексклузивно по Алфа радио и скоро превзема първото място в седмичната класация Алфа Топ 40.
Зад пулта в Xtravaganzza този петък, 3 юли, Рос и Спасото застават отново заедно със своя колега и приятел диджей Версус. Тримата ще пилотират редовния Night Flight Party полет на настроението на тълпата и със сигурност ще го издигнат в неподозирани висини.

Прочетете мнения по темата във форума