Начало Новини Алфа радио вече и в Самоков ...

Алфа радио вече и в Самоков ...

SamokovНа честота 99.4 MHz в Самоков от 13.50 ч. днес вече слушат програмата на Алфа радио “Музика за всеки миг”.
Така обявеното за най-добро денсрадио в Югоизточна Европа се слуша вече в ефира на 9 български града, като до края на годината предстои старт в още 3.

“Музика за всеки миг” слушат феновете на партирадиото още в Ахтопол, Монтана, Габрово и Ловеч, съвсем скоро към веригата ще се присъединят Велинград, Ямбол и Айтос.
На честота 88.4 MHz в София Алфа радио излъчва само хитове и диджейски шоу-програми, а във Варна, Добрич и Шумен слушат освен тях и дневна информационно-музикална програма.
Обединяващият елемент във веригата на Алфа радио са live-излъчванията на специално организирани партита в различни клубове в страната.

Така за последния месец слушателите в цяла България бяха “отведени” на Музикалната конференция в Югоизточна Европа SEEME (в началото на юни в София), на НайтФлайтПарти с хаус-дивата Тери Би (на 26 юни) и на Джулай Морнинг Ъндърграунд Парти от плажа в Албена (на 30 юни срещу 1 юли).
До края на лято 2009 Алфа радио ще направи още няколко ъндърграунд партита, от които едно дневно – на басейн и едно по пълнолуние - през август, на плажа в курорта Албена.
Pool- и Full Moon-партитата ще се излъчват на честотите на най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа в цялата страна.