Начало Новини Alpha Summer 2009

Alpha Summer 2009

alpha_summerВ разгара на лятото Алфа радио попълни парти-листата си с още 2 серии организирани забавления по морето.

Освен редовните нощни полети Night Flight Party всеки петък в клуб Xtravaganzza във Варна, най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа започва поредица съботни партита в дискоклуб „Горски цар” в курорта Албена.

Началото поставят на 11 юли любимите диджеи на Варна - Рос и Спасото. До края на летния сезон всяка една събота в „Горски цар” ще има „Alpha DJs Live” с, разбира се, диджеите-резиденти и приятели на партирадиото. Така след Рос и Спасото там ще се изредят последователно диджей Диас (на 18 юли), който е лауреат от конкурса за млади таланти на Алфа радио DJ STARt от миналата година (заедно със Стиви и Панчо, които пък ще са в “Горски цар” на 8 август), резидент-диджеят на предаването Алфа клуб – Версус (на 25 юли), Владислав Рашков (на 1 август) и Бъгси (на 22 август).
Рос и Спасото ще имат още едно участие – на 15 август, а закриването на „Alpha DJs Live” ще е с диджей Версус, на 29 август.Всички Алфа-диджеи ще бъдат гости на „домакина” на клуб “Горски цар” - диджей Ден.

Alpha_fullmoonСлед суперуспешния проект Алфа Ъндърграунд, който се проведе за пръв път миналата година в нощта срещу първи юли на плажа в Албена като камерно събитие и това лято по същото време се превърна в грандиозен оупън-еър с 4000 гости, партирадиото на България ще направи още 2 партита на открито и със „ъндърграунд” в заглавието.

Първото е на 26 юли, неделя и е дневно – от 11 ч. предиобед. На басейна на вила Аква край Варна ще се съберат отново цяла камара диджеи, за да направят Alpha Underground Pool Party. Събитието по традиция ще е с вход свободен, ще има обаче дрескод – бански. Цялото „басейн-парти” ще се излъчва на всочки на Алфа в страната. Наживо по цялата верига ще се излъчва и Alpha Underground Full Moon-партито, което е насрочено на 6 август, заради, познахте, пълнолунието. Домакин е отново Фестивалният плаж в Албена, началото е в 8 ч. вечерта.

От средата на юли предстои промяна в програмата на най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа. Нови шоупрограми на световни диджеи, включително номер 1 в света според класацията на DJ Mag – Армин ван Бюурен (Armin van Buuren) с авторското му A State Of Trance радиошоу, както и суперпопулярният германец Педро дел Мар  (Pedro del Mar) и неговото Меломания радиошоу. Освен това Алфа радио започва да работи в тясна връзка с организацията за превенция на СПИН сред младите хора по света Dance4Life, като част от програмата на партирадиото ще станат едночасово седмично едноименно радиошоу и двучасово месечно такова.
До 12 юли Алфа радио е на EXIT фестивала в съседна Сърбия, откъдето излъчва наживо част от програмата на юбилейното десето издание на събитието.

През летния сезон на вълните на Алфа радио в цялата страна слушателите ще се наслаждават по традиция на много и нова денсмузика и ще слушат партита наживо от различни места в България и по света.

Прочетете мнения по темата във форума