Начало Новини NIGHT FLIGHT PARTY - Капитан на полета – Nathan Lee /HED KANDI/, London, UK

NIGHT FLIGHT PARTY - Капитан на полета – Nathan Lee /HED KANDI/, London, UK

hedkandiЛятото на Xtravaganzza няма да е това, което всъщност е без сезонното гостуване на британския лейбъл HED KANDI и две мнения по въпроса няма. Лейбъл HED KANDI не може да остане равнодушен към варненските си фенове и от зимата е ясно, че в летния му line-up Xtravaganzza е задължителна точка.

Две мнения по въпроса също няма. Така че на 24 юли NIGHT FLIGHT PARTY ще представи поредното HED KANDI име, което обикаля най-горещите хаус сцени и клубове по света - Nathan Lee. Всеки един от диджеите на лейбъла има своя подчертан характер и Nathan не прави изключение. Започва да се занимава с DJing преди 8 години и ако други диджеи постоянно експериментират със стилове в търсене на индивидуалност, то той от самото начало знае какво точно иска да плейва. Още от дете е вдъхновен от Stevie Wonder, пленява го звученето на acid house и hip hop и те оставят отпечатък в това, което прави. Стилът му е експлозия от музика и акценти, от емоции и ритъм в микс, а фенове и критици са единодушни, че веднъж ако го чуеш, не можеш да го сбъркаш.

На същото мнение са и някой от най-големите имена на хаус сцената, защото Nathan Lee често пуска рамо до рамо с Eric Prydz, Joey Negro, Moose T, Spen и други. Несъмнено талантът му прави впечатление и музикалната му кариера освен на клубната сцена процъфтява и в радио ефирите на станции като Kiss FM.

Този път ефирът е Алфа радио, а клубът Xtravaganzza. Този път HED KANDI е част от лятното разписание на NIGHT FLIGHT PARTY, а капитан на полета е Nathan Lee – “човекът, който където и да отиде превръща мястото в пространство”. Ако разликата между “място” и “пространство” ти убягва – наблегни на клубните партита. Законодателното HED KANDI е точен ориентир – 24 юли, петък.

Явете се за check-in час по-рано!
За резервации: 0885 800 276 след 19:00

Прочетете мнения по темата във форума