Начало Партита Алфа Радио с обща програма

Алфа Радио с обща програма

AlphaProgramaObshtaОт днес, 22 юли 2009 г. парти радиото на България и обявено за най-добро денсрадио в Югоизточна Европа от фестивала SEEME – Алфа звучи по един и същ начин в градовете София, Варна, Добрич и Шумен.

В обединената програма се съчетават най-актуалните денсхитове с продукции и авторски шоупрограми на световни диджеи и се запазва акцентът върху излъчвания на живо на партита от страната и света.

В сутрешните часове през делничните дни слушателите на 88.4 MHz за София, 91.7 MHz за Варна, 103.7 MHz Добрич и 90.8 MHz Шумен ще разпускат с Alpha Lounge Caffee и с едночасовите предавания на диджеите и партньори на партирадиото David Vendetta, D.O.N.S., Haiti Groove, Syke&Sugastarr и Milk&Sugar.

В 10.00 ч. започва музикално-информационната част, наречена “Работно време”, която ще продължава до 18.00 ч.
В това време слушателите ще имат възможност да играят и печелят награди, да се поздравяват и да участват в предаването с мнение по предварително обявена тема.

От 18.00 до 20.00 ч. в делничните дни са подредени предаванията Nocturnal с Мат Дери (Mat Darrey), Vonyc sessions на Пол Ван Дайк (Paul Van Dyk), 120 минути с Метрополис със Стивън и Ясен Петров, A State Of Trance с Армин Ван Бюурен (Armin Van Buuren) и Solaris International със Соларстоун (Solarstone).

 

Следва предаването Алфа клуб, в което резидент-диджеят Версус представя най-интересните имена от българската и балканска денсмузикална сцена в рамките на 2 часа всяка делнична вечер.

22.00 ч. е началният час на още една серия предавания на световни диджеи, голяма част от които ще звучат премиерно и ексклузивно по Алфа радио – Нима Наас (Nima Naas), който представя продукцията на американския лейбъл Star 69; Джон Де Ла Мора (John De La Mora) и неговото Trance Nation; Nocturnal Sunshine на Мат Дери (Mat Darrey);  Purple Music Night на Джейми Люис (Jamie Lewis) и Дейв Ламбърт (Dave Lambert) с  Versulicious Radioshow.

През уикенда ще има още няколко нови предавания, сред които Mellomania на Pedro Del Mar, Fire it up на Eddie Halliwell и Dance4Life Radioshow, като на 88.4 в столицата вече ще могат да слушат и седмичната класация на Алфа радио Алфа Топ 40 – в неделя от 14.00 ч.

До края на лятото партирадиото на България ще отведе слушателите си на още няколко уникални събития.
Поредното HED KANDI парти ще е в петък, 24 юли в клуб Xtravaganzza във Варна (и в ефира на Алфа радио в цялата страна).

На 26 юли от басейна на вила Аква край Варна ще се излъчи Alpha Underground Pool Party, което ще започне в 11.00 ч. и ще свърши по тъмно.
Alpha Underground FULL MOON Party пък ще има на 6 август, то ще започне в 8 ч. вечерта, ще проследи изгрева на пълната луна, ще продължи до ранни зори и също ще се излъчва наживо по Алфа радио.

На 21 август в полунощ всички, които са настроили приемниците си на честотите на партирадиото на България ще слушат Ministry Of Sound party директно от клуб Xtravaganzza.

Освен поредицата от партита за феновете на денсмузиката, Алфа радио ще се погрижи и за учениците във ваканция – предстои второто издание на конкурса “DJ STARt”, в който ще могат да се включат ученици на възраст от 15 до 18 години. Младежите, които мечтаят за диджей-кариера ще имат възможност да покажат умения в миксирането и ако спечелят, ще получат шанс да се изявят наживо и пред публика в голям и бляскав клуб.

От ранния следобед на 21 юли на честота 106.0 MHz във Велинград слушат програмата на Алфа радио “Музика за всеки миг”, която е в ефира и в градовете Монтана, Габрово, Ловеч, Ахтопол и Самоков и така радиоверигата Алфа обхваща вече 10 български града. До края на годината предстои стартът на програмата и за Ямбол и Айтос.