Начало Партита Конкурс на Алфа радио DJ STARt ще издирва млади таланти-диджеи сред учениците във Варна

Конкурс на Алфа радио DJ STARt ще издирва млади таланти-диджеи сред учениците във Варна

djstartЗа да запълни свободното време на средношколците в морския град през ваканцията, партирадиото на България обяви конкурс за млади таланти-диджеи.
С подкрепата на дирекция “Младежки дейности и спорт” към Община Варна и Сдружение “Наш свят”, Алфа радио ще подбере най-талантливите миксатори сред 15-18-годишните ученици на територията на морската община и ще им даде възможност да се изявят както пред парти-аудиторията на радиото, така и пред истинска публика в клуб.

Желаещите да участват в DJ STARt трябва да са ученици, редовно обучение от училища в Община Варна. Те трябва да запишат на компакт-диск демо-микс, направен от тях и неизлъчван до момента на обявяването на конкурса.
Миксът трябва да е с продължителност 30 минути (+ - 2 минути), да е в избран от кандидата хаус стил, какъвто е и форматът на Алфа радио.
Желаещите да участват в DJ STARt трябва да приложат пълен опис на използваните в микса тракове и техните изпълнители, да напишат кратка автобиография (име, години, никнейм, училище, специалност, хоби, интереси, мечти, адрес и телефон за контакт).
Изискваните документи и демо трябва да се изпратят по пощата на адрес :

Варна 9010
п.к. 13
за конкурса DJ STARt
до 20 август 2009 г. (важи датата на пощенското клеймо).


От събраните демонстрационни записи, диджейско жури ще отсее най-обещаващите, авторите на които ще се явят на втория етап от конкурса.
Най-добрите от тях ще имат собствено парти през септември 2009 г.
Те ще получат и награди, а сетовете им ще бъдат излъчени в специално издание на предаването “Алфа клуб” по Алфа радио.