Начало Партита Поредното Alpha Underground парти събра над 3000 души на фестивалния плаж в Албена

Поредното Alpha Underground парти събра над 3000 души на фестивалния плаж в Албена

fullmoonВ нощта на 6 срещу 7 август хиляди екзалтирани фенове от цялата страна се събраха на плажа в Албена за поредното Underground парти, организирано от Алфа радио. Този път формалният повод беше августовското пълнолуние. Денсманиаците не можаха да видят изгрева на пълната луна, тъй като беше облачно, но пък отново посрещнаха слънцето - 9 диджеи не ги оставиха да поседнат и за миг до сутринта.
Alpha Underground Full Moon-партито можеше да се слуша директно от Фестивалния плаж в Албена на честотите на партирадиото в цялата страна, слушаха и в мрежата на Radio Dance+ в Босна и Херцеговина.
На диджейския пулт се изявиха лауреатите от миналогодишния конкурс за млади таланти на Алфа радио DJ STARt – Стиви и Панчо, още една млада надежда – Александър Шейтанов и “ветераните” Версус (Versus), Рос и Спасото (Ross&Spassoto), Дабъл Ди (Double D), Бъгси (Bugsy) и Владислав Рашков.
От 7 август екипът на партистанцията е в годишен отпуск. В програмата на Алфа радио до 7 септември ще има само музика и реклами, без предавания и новини.
Не спира обаче летният парти-живот и свързаните с Алфа събития – всеки петък в клуб Xtravaganzza има NightFlightParty, като в оставащите до края на август петъци парти-настроението ще “пилотират” съответно Версус (на 14ти), Дончо (на 28ми) и за първи път във Варна Ministry Of Sound парти с Дом Чънг (Dom Chung) и Марк Хюз (Marc Hughes) - на 21ви.
През август ще се проведе и първият етап на второто издание на конкурса DJ STARt – събирането на промо-миксове от кандидатите за участие е с краен срок 20.08.2009.