Начало Партита NIGHT FLIGHT PARTY present MINISTRY OF SOUND TOUR - / London, UK

NIGHT FLIGHT PARTY present MINISTRY OF SOUND TOUR - / London, UK

MOSNIGHT FLIGHT PARTY на 21 август ще бъде пилотиран от Dom Chung & Marc Hughes, защото предстои за първи път Варна да стане част от световно турне на MINISTRY OF SOUND. Те са в България единствено за тази дата, а клубът разбира се е Xtravaganzza.

За най-новото около лейбъла феневете винаги са били информиране от ефира на Алфа радио, но какво точно се случва на събитие на MINISTRY OF SOUND, предстои всички да разберат, да чуят и видят наживо.

И за да си подготвен, ето някои моменти в аванс.

MINISTRY OF SOUND TOUR всяка година можеш да срещнеш от Бразилия до Румъния, от Южна Африка до Китай, a това лято и в България.
Всяко тяхно гостуване е събитие, което се превръща в неподражаем денс ивент, а факторите са няколко - тематичен декор, безкомпромисен DJing и прецизен подбор на артисти.
През годините резиденти на лейбъла са били имена като: Pete Tong, Sasha, Roger Sanchez, James Zabiella, Steve Lawler, Sebastian Ingrosso, Derrick Carter, David Guetta, Bob Sinclar, Jazzy M, Dipesh Parmar и Dom Chung.

Специално за участието във Варна зад пулта ще застанат Dom Chung и Marc Hughes и това наистина е съвпадение, за което трябва да благодарим на хаус боговете. За тандема им са изписани и изказани суперлативи и от феновете и от критиците.

За Dom Chung  може да се каже, че въпреки, че е на 25 спокойно може да бъде квалифициран като “ветеран” на диджей-обществото, защото е пускал на най-емблематичните за хаус културата сцени, а и сам казва, че сърцето му тупти с бийтовете на MINISTRY OF SOUND.

Marc Hughes пък е резидент на лейбъла от 1999. А това са си над 10 години съвместна работа с най-добрите.
Всеки един от тях е характерен с индивидуално звучене и стил, и няма да е излишно да кажем че всеки от тях е артист сам по себе си. Но миксът им back to back + всичко, което е MINISTRY OF SOUND – това трябва да се изживее! И може да ви се случи, ако на 21 август сте готови за излитане точно в полунощ.

За резервации: 0885 800 276 след 19:00

Прочети мнения по темата във форума