Начало Партита Алфа радио отива в Амстердам

Алфа радио отива в Амстердам

alpha@adeСлед като отрази двете най-значими денсмузикални събития на Балканския полуостров – фестивалите SEEME (в началото на юни в София) и EXIT (в началото на юли в Нови Сад, Сърбия), обявеното за най-добро денсрадио в Югоизточна Европа се отправя още по- на запад и ще отрази музикалната конференция и фестивал Amsterdam Dance Event (ADE).
Събитието ще събере за 14ти път най-горещите имена в световната денсмузика в сърцето на най-толерантната държава на света -Холандия.
Amsterdam Dance Event започва през 1996 г. като малка конференция с няколкостотин професионално заети в денсмузикалния бизнес и фестивална програма в 3 клуба с 30 диджеи.
Днес ADE е основна платформа за среща на световната денсмузика в професионален аспект, както и представящо нови лица, нова музика и тенденции събитие.
Само за миналата година ADE е посетено от 90 000 души, от тях 2000 професионалисти от 42 националности, повече от 700 диджеи и артисти, 44 клуба и зали и 150 журналисти и представители на различни медии.
Тази година организаторите очакват цифрите да надхвърлят миналогодишните.
ADE 2009 ще започне на 21 октомври и ще продължи до 24 октомври тази година.
Партирадиото на България е официален медиен партньор на фестивала и ще направи слушателите си част от уникалните събития по време на 14тото му издание.

С подкрепата на България Ер

Прочети мнения по темата във форума