Начало Партита Диджей Алекс (Alex) и диджей Хотрекс (Hotreks) са новите звезди от DJ STARt конкурса на Алфа радио

Диджей Алекс (Alex) и диджей Хотрекс (Hotreks) са новите звезди от DJ STARt конкурса на Алфа радио

hotrex

 Александър Костадинов (дalexиджей Алекс) и Илиян Траянов (диджей Хотрекс) са двамата финалисти в приключилия наскоро конкурс DJ STARt на Алфа радио. Младежите получиха специални грамоти и награди от организаторите – CD-кейсове и професионални DJ-слушалки за първенеца Алекс. Те ще се изявят и пред публика съвсем скоро – на първото за сезон есен-зима-пролет 2009-2010 г. Underground party, което Алфа радио планува за 9 октомври. Александър учи в Спортното училище във Варна. Тренира спортна стрелба и в свободното си време освен че слуша музика, но и миксира, при това добре. Илиян учи в Пета езикова гимназия в морския град, мечтае за големи сцени и големи партита.
Двете нови звезди на партирадиото на България получиха и професионална рецензия на сетовете си от музикалния педагог и диджей Ален Рувич, който е и директор на радиомрежа  Dance+  в Босна и Херцеговина.
Конкурсът DJ STARt Алфа радио проведе през лятната ваканция в партньорство с Дирекция „Младежки дейности и спорт” към Община Варна и Сдружение „Наш свят”.

Прочети мнения по темата във форума