Начало Партита Армада найт по Алфа радио наживо от Амстердам

Армада найт по Алфа радио наживо от Амстердам

ade_alphaОще в първия ден на Амстердам денс ивент (Amsterdam dance event, ADE), 21 октомври, Алфа радио ще отведе своите слушатели на парти с най-големите диджеи на планетата.
Директно от клуб Ескейп веню (Escape venue) в европейската денсмузикална столица партирадиото на България ще излъчи Нощта на световния лейбъл Армада мюзик (Armada music). 
За Армада записват и работят неуморно повече от 130 артисти, все световни имена, сред които Еди Амадор (Eddie Amador), Джером Исмае (Jerome Isma-Ae), Даш Берлин (Dash Berlin), Джон О`Калахан (John O'Callaghan), Фонзерели (Fonzerelli), Серж Деван (Serge Devant), Шон Митиска (Shawn Mitiska), Оушънлаб (Oceanlab), Саймън и Шейкър ( Simon&Shaker) и гигантът Армин Ван Бюурен (Armin Van Buuren). Армин е едната от звездите в Армада Найт (Armada Night), първото парти наживо по Алфа радио от фестивала в Амстердам. След две поредни години на върха на престижната класация DJ TOP 100, организирана от списание DJ (DJ Magazine), три албума, 30 милиона слушатели на авторското му A State Of Trance Radioshow (част от тях и в България, по Алфа радио, всеки четвъртък от 18.00 ч. ) и гигове по целия свят, Армин ван Бюурен е не просто популярен диджей. Той е фактор в денсмузикалния свят, икона за мнозина изгряващи диджеи и гаранция за приятно прекарване на всяко парти, на което е гост.

Прочети мнения по темата във форума

arminВ Нощта на Армада Алфа радио ще срещне слушателите си и с един от ветераните в денсмузиката – Шикейн (Chicane).
Често наричан Кръстник, заради Ибиса денс-химните Offshore (1996), Saltwater (1999, с вокалите на Мойа Бренан) и особено популярното Don’t Give Up (2000, с вокалите на Брайън Адамс), а и заради последния ремикс, който направи на култовото 'Relax' (Don't Do it) на Frankie Goes To Hollywood.
В момента британецът работи по четвъртия си албум (пети, ако броим Best Of-а от миналата година), който се очаква от феновете в началото на 2010г.
Освен двамата великани, на сцената в Ескейп по време на Армада Найт ще се изяви и проектът на Ник Уорън (Nick Warren) и Джоуди Уистърноф (Jody Wisternoff) Уей Аут Уест (Way Out West). Британското прогресив хаус и транс дуо има зад гърба си 4 албума, като последният We Love Machine излезе на 5 октомври т.г. Хитовете им озвучават сериали – Don’t Forget me във втория сезон на “Анатомията на Грей”, Melt в “Кварталът на богатите”, а The Gift в шоуто на MTV True Life; електронни игри – Activity в PS2 Kinetica, Anything But You в Tiger Woods PGA Tour 07; a Evelina, от 2008 г. е записана специално за благотворителния двоен албум Songs for Survival на международната организация-защитник на правата на племената по света Survival International.
За новия си албум Уей Аут Уест планират и турне, а промоцията му ще е на ADE, в нощта на Армада в клуб Ескейп.
За Армада Найт в клуб Ескейп е поканен и Блейк Джарел (Blake Jarrell), когото определят не просто като звезда, а като свръхнова. Американец, преместил се в Чикаго от делтата на Мисисипи заради урагана Катрина през 2005 г., за лятото на 2007 Блейк вече е сред резидентите на клуб Амнезия (Amnesia), Ибиса, традиционно озвучаван от артисти на Армада. Пътят му до там започва след като официалното лице на лейбъла – Армин Ван Бюурен попада на няколко парчета, сътворени от Блейк. Тъкмо Армин вербува младежа за Армада мюзик и след два мегауспешни сезона в Амнезия, през април тази година излиза дебютната компилация на Джарел - Concentrate 2009 (двоен диск – един с транс и втори с прогресив хаус хитове, специално подбрани и миксирани от амбициозния диджей).
Армада Найт в клуб Ескейп веню в Амстердам ще е първото парти наживо по Алфа радио, обявено за най-добро денсрадио в Югоизточна Европа и официален медиен партньор на ADE 2009.
Събитието ще се излъчва от 23.00 ч. на 21 октомври 2009г. на всички честоти на Алфа в България – София, Варна, Добрич, Шумен, Габрово, Монтана, Ловеч, Велинград, Самоков, Ямбол и Ахтопол, с подкрепата на официалния превозвач България Ер.
Партита наживо ще има и през останалите дни на ADE до 24 октомври, повече информация очаквайте скоро на официалния сайт на партирадиото.