Начало Партита NIGHT FLYGHT PARTY - 15 октомври - Капитан на полета - MARTIJN TEN VELDEN, London / UK

NIGHT FLYGHT PARTY - 15 октомври - Капитан на полета - MARTIJN TEN VELDEN, London / UK

MTVMartijn Ten Velden - за харизмата на този артист Cooljunkie казва: “Усмихва се, танцува и изглежда така, сякаш знае точно как се чувстваш докато той пуска. Той е в абсолютна хармония с аудиторията!”.
Българските фенове явно са съгласни, защото неговото име не слиза от програмата на родните хаус клубове.
Започнал кариерата си с hip-hop, още през 90-те хаус културата го пленява, а през последните години Мартин е едно от най-коментираните имена на световната хаус сцена. За него казват, че е “неуморен”, а и работата му за Toolroom Records нееднозначно го доказва.

От най-големите фестивали, през емблематични събития до клубната сцена – той постоянно прелита оттук дотам и обратно. Със сигурност, ако се интересуваш от хаус си чувал за него, а по-вероятно е и да си го слушал или да си бил на негов сет със или без Mark Knight.

MTV, както обича да се кръщава за някои от студийните си релийзи Мартин е бил на NIGHT FLIGHT PARTY в клуб Xtravaganzza на 1 август 2006г.; през пролетта на 2007 г. той беше гост-звездата за 11тия рожден ден на Алфа радио в клуб ARROdance, а в началото на декември миналата година, пак в ARROdance, направи бомбастичен сет, с който държа на дансинга стотици денсманиаци.
На първото NIGHT FLIGHT PARTY за новия зимен сезон Martijn Ten Velden пристига сам, но... никак няма да е самотен.
Капитанът лети от Дубай до Варна, а от радиото и клуба не смеят да прогнозират накъде ще “поведе” феновете на редовният нощен полет като дойде.

Сигурните неща са: предстои голямо парти, датата е 15 октомври – четвъртък и излитането е в полунощ, а дотогава нали всички са наясно, че трябва да се явим за chek-in час по-рано?!

Прочети мнения по темата във форума