Начало Новини Freemasons наживо по Алфа радио от ADE

Freemasons наживо по Алфа радио от ADE

адеНа 23 октомври партирадиото на България ще излъчи двучасов сет на Фриймейсънс (Freemasons) директно от клуба в хотел Арена в Амстердам. Популярното британско диджей-дуо ще участва в партито на Министри ъв Саунд (Ministry of Sound) в третата вечер на 14тата музикална конференция и фестивал Amsterdam Dance Event (ADE).
Ръсел Смол (Russell Small) и Джеймс Уилтшайър (James Wiltshire) кръщават съвместния си проект не на свободните зидари (freemasons -  от англ. свободни зидари, масони), а на любимата им  кръчма в Брайтън. Заедно те работят и по още един проект – Фетс-н-смол (Fats and Small), където, досетихте се, Ръсел е Смол, а Джеймс, противно на очакванията, не е дебелия (fat - от англ. дебел), а участва като продуцент под името Джими Гомез (Jimmy Gomez).
Фриймейсънс са автори на умопомрачителни ремикси на множество световни изпълнители, основно певици, сред които Бийонсе, Шакира, Аманда Уилсън и др. Миналогодишният им ремикс на класическото Uninvited на Аланис Морисет ги изстреля направо в извънземна орбита, а тази година подлудиха милиони фенове с уникално доброто Heartbreak (Make Me A Dancer), в което пее Софи Елис-Бекстър и с което става петият им хит в Топ 20-класацията за сингли в Обединеното кралство. Парчето е част и от плейлистата на Алфа радио и е много вероятно по време на ADE слушателите да чуят негов ремикс, ако не и лайв-версия.

Партито с Фриймейсънс всъщност ще мине под етикета на единия от парти-брендовете на Министри ъв Саунд – Хаусекси (Housexy).
Едноименното радиошоу е част от програмата на най-доброто денс радио в Югоизточна Европа от 3 години (всяка събота от 16.00 ч.). Един от неговите резидент-диджеи ще бъде част от събитието в хотел Арена – Патрик Хагенаар (Patrick Hagenaar). Роденият в Холандия, но живеещ и работещ в Лондон диджей извадил щур късмет в края на 90те години на миналия век, когато диджейското списание IDJ публикувало ревю на негов микс. Това буквално постила пътя на младия Патрик към големите клубове и днес той има зад гърба си участия в най-горещите парти-места по цялата планета. Което вече не е толкова заради ревюто, колкото заради таланта на Патрик Хагенаар да държи интереса на тълпите денсфенове през цялото време, докато е на пулта.
В Хаусекси-вечерта на Министри ъв Саунд от ADE ще участват още: Денис Кристофър (Dennis Christopher), Ерик Е (Erick E), Грег ван Бюурен (Greg van Bueren), Себастиан Дейвидсън (Sebastian Davidson) и Деки (Dekky). По време на партито ще има и лайв изпълнение на атрактивната и гласовита клубна певица МС Корал (MC Choral).
Хаусекси партито на Министри ъв Саунд наживо от хотел Арена в Амстердам ще започне по Алфа радио в полунощ на 23 срещу 24 октомври 2009г. и ще се излъчва на честотите в цялата страна, с подкрепата на авиокомпания България Ер.

 

Прочети мнения по темата във форума