Начало Партита Хед Кенди парти по Алфа радио наживо от Амстердам

Хед Кенди парти по Алфа радио наживо от Амстердам

ареВ последната вечер на музикалната конференция и фестивал Amsterdam Dance Event (ADE) най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа – Алфа, ще излъчи Хед Кенди (Hed Kandi) парти с четирима от резидентите на лейбъла + певица и саксофонист, за разкош.
Алфа радио е първият и доскоро единствен организатор на Хед Кенди събития в България.
Едноименното радиошоу на световния денсмузикален лейбъл е част от програмата на Алфа вече почти 3 години, преди толкова се случи и първото Хед Кенди парти у нас - лятото на 2007 г. в клуб Xtravaganzza във Варна с гиганта Дейвид Дън (David Dunn). Дейвид е бил на още Хед-Кенди-събития, организирани от партирадиото в София през октомври същата година и през април, 2008.
От тогава денсманиаците в България са имали шанса да присъстват на партита с неколцина други диджеи от базирания в Лондон денслейбъл, а сега ще имат шанс да чуят няколко други наведнъж.

Партито на Хед Кенди ще започне със Стивън Каре (Steven Quarre), който ще се явява и своеобразен домакин на колегите си, тъй като е холандец по рождение, а и работи предимно в родината си. Освен Хед-кенди-резидент, Стивън има резиденция в два от най-големите клубове в Холандия, а през лятото на 2009 г. е бил два пъти резидент и на най-прочутия клуб в света Спейс, Ибиза (Space, Ibisa).
Oт август, 2009 г. е факт и първият му официален релийз като продуцент – Deemah –Rebound (Steven Quarre Big Room Mix).
На пулта в клуба на хотел Арена в Амстердам ще се изявят още британските диджеи Фил Фейвършам (Phil Faversham), Дийн Риг (Dean Rigg) и Джейсън Виръкър (Jason Vereker), а наживо ще пее Тара Макдоналд (Tara McDonald).
Певицата, чиито глас покори света с уникалното My My My на Арманд ван Хелдън (Armand van Helden), се изявява още и в денс-химна Feel The Vibe (Axwell), както и в новата версия на Shake It на Лий Кабрера и може да се каже, че е позната на слушателите на Алфа радио, тъй като тези парчета са част от плейлистата му.
По време на цялото Хед Кенди парти от Амстердам холандският музикант Сакси Мистър Ес (Saxy Mr. S) ще свири на саксофон.
Директното предаване на Алфа радио от клуба в хотел Арена в Амстердам ще започне в 23.00ч. на 24 октомври и ще продължи до сутринта на честотите в цялата страна, с подкрепата на официалния превозвач България Ер.

 

Прочети мнения по темата във форума