Начало Новини Тандемът Рос и Спасото със собствено шоу по Алфа радио

Тандемът Рос и Спасото със собствено шоу по Алфа радио

R&S Radioshow

Свежото диджей дуо стартира дългоочакван от феновете проект по партирадиото на България и най-добро денс радио в Югоизточна Европа. Всяка неделя слушателите на Алфа ще се наслаждават на едночасов микс от двамата диджеи, като премиерата е на 8 ноември. До края на месеца почитателите им ще могат да ги видят и чуят на живо и на две ъндърграунд събития, организирани от Алфа радио във Варна. Първото е на 20 ноември в Комикс клуб, а второто – на сцена Морско казино на 27ми.
Росен Иванов (DJ Ross) и Спас Петров (DJ Spassoto) се засичат зад пулта на частно парти във Варна в началото на 2005. Веднага разбират, че са от една „порода” – и двамата харесват и пускат прогресив хаус и едновременното back-to-back изпълнение им се получава доста добре.
Започват да записват участия заедно, предимно по частни партита в родната им Варна и не след дълго комбинацията от таланта им и подкрепата на техните приятели се оказва печеливша.
Клубните среди в морската столица на България са запленени от тандема Ross & Spassoto, разпознават безпогрешно уникалния им диджейски стил и не пропускат техните участия в едни от най-популярните клубове в града.
Техни сетове звучат в предаването Алфа клуб по Алфа радио, за което ги открива резидент-диджеят Версус (Versus).
Тримата заедно пък са пускали на две от ъндърграунд партитата на спечелилото награда за най-добро денсрадио в Югоизточна Европа Алфа радио (през декември 2008 и март, 2009), след което стават редовни участници в този тип събития.
В началото на тази година Рос и Спасото са поканени от турския си колега Озхан Озал (Ozhan Ozal) да направят ремикс на парчето му Together, в което има част от речта на новоизбрания американски президент Барак Обама, произнесена при встъпването му в длъжност.
Ремиксът на двамата диджеи се завърта ексклузивно по Алфа радио и скоро превзема първото място в седмичната класация Алфа Топ 40 и все още е част от плейлистата на най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа.
Ross&Spassoto’s Radioshow ще се излъчва по Алфа радио всяка неделя от 14 ч.