Начало Партита 4 премиери по Алфа радио тази седмица

4 премиери по Алфа радио тази седмица

AlphaNewShowsНай-доброто денсрадио в Югоизточна Европа влиза в списъка на радиостанциите, излъчващи шоупрограмите на световните диджеи Марк Найт (Marc Knight) и Мартен Солвей (Martin Solveig). Авторските им Тулрум Найтс (Toolroom Knights) и Се ла ви (C’est La Vie) радиопредавания стават част  и от плейлистата на Алфа, като премиерата им е тази седмица.

Марк Найт е в основата на световния звукозаписен лейбъл Тулрум Рекърдс (Toolroom Records) и със своето радиошоу представя пред слушателите есенцията от уникалните Тулрум Найтс партита, които покоряват клубове по цялата планета.  Шоуто е двучасово и в първите 60 минути слушателите ще се запознават с последните новости в денсмузиката, където едноименният лейбъл е водещ фактор. Втората част на предаването е гост-микс на популярен диджей и продуцент. В премиерата на Тулрум Найтс по Алфа радио гост-миксът ще е на Ди Рамирез (D Ramirez), с когото неотдавна Марк записа чарторазбивача Downpipe. Парчето, в което участват и Underworld, е част от плейлистата на партирадиото на България и беше 2 седмици най-излъчваният хит в ефира. Тулрум Найтс радиошоуто ще се излъчва по Алфа радио всяка неделя от 16.00 ч.

Час преди това, пак в неделя, ще е запазеното време за мега-популярния френски диджей Мартен Солвей и неговото Се Ла Ви радиошоу. Парижанинът има в кариерата си 4 студийни албума и един с ремикси, автор е на голям брой хитове, покорили денскласации по цялата планета, включително култовото Madan от 2003 г., в което пее световноизвестният афро-поп певец Салиф Кeита (Salif Keita). Се Ла Ви радиошоуто на Мартен Солвей ще се излъчва по Алфа радио всяка неделя от 15.00 ч.

В програмата на партирадиото за съботната вечер настъпва промяна с новото попълнение Глобал Денс Сешън (Global Dance Session). Седмичното радиошоу, което се излъчва по радиостанции от целия свят е миксирано и представено от Брайън Чийтъм (Brian Cheetham) и включва седмичен гост-микс от най-големите имена в денсмузиката. То ще заеме мястото на месечните Фънк Фабрик (Funk Fabric), Стейткаст (StateCast), Ритмоплеъз (RitmoPlayaz) и Денс фор Лайф (Dance4Life) и ще се излъчва всяка събота от 22.00 ч.

Четвъртата премиера е в петък вечер – радиошоуто на британския лейбъл Аудиодемидж (Audiodamage), което има и същото име, стартира в 23.00 ч. и в рамките на 60 минути ще запознава слушателите на Алфа радио с последната денсмузикална продукция. Най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа наскоро излъчи и парти на Аудиодемидж директно от Амстердам, по време на музикалната конференция и фестивал ADE. Слушателите на Алфа чуха на живо диджей тандемите Габриел и Кастелон (Gabriel&Castellon) и Дисфънкшън (Disfunktion), Итън Проджект (Ethan Project), Кид Масив (Kid Massive) и певците Елиът Уилямс Н’дур (Elliot Williams N’Dure) и Жерик (Jerique).

До края на 2009 г. Алфа радио планира и още 4 ъндърграунд партита, както и едно коледно Хед Кенди (Hed Kandi), които по традиция ще се излъчват директно на честотите на партирадиото в цялата страна.