Начало Новини Аlpha Underground Back-To-Back Party

Аlpha Underground Back-To-Back Party

Alpha Underground Back2BackОтбележете в календара си 10 декември, четвъртък, като ден за парти и си вземете почивен ден на 11ти декември, петък, тъй като въпросното парти ще ви държи на дансинга до сутринта! Alpha Underground Back-To-Back парти ще започне малко преди полунощ на 10 декември в клуб ARROdance и на вълните на Алфа радио в цялата страна.
Ще участват 10 диджея, които ще пускат по двойки.
Специално за Back-To-Back партито ще дойдат двама от най-популярните европейски диджеи в момента - El Sam & Dave Droid. Това ще е първото им участие в България, но денсманиаците у нас познават El Sam & Dave Droid много добре от ефира на Алфа радио. Дуетът им предизвика истински фурор в тазгодишното издание на музикалната конференция и фестивал за електронна музика Amsterdam Dance Event (ADE), събитие, на което Алфа радио беше официален медиен партньор. Бомбастичният им хит Плескавица (Pleskavica) пък е част от плейлистата на партирадиото и се радва на изключителен интерес от страна на слушателите. Парчето беше включено и в специалния промо-диск на ADE 2009.
В Аlpha Underground Back-To-Back Party ще участва и мега-популярният български диджей-дует Фемили Афеър (Family Affair), както е сценичното име на партньорите и в живота Дончо и МариДеси. Двамата са любими гости в клубове в цялата страна и публиката ги познава и танцува на техни партита с голямо удоволствие.
Други два тандема са резидент-диджеите на Аlpha Underground-събитията Рос и Спасото (Ross&Spassoto) и Версус и Владислав Рашков (Versus&Vladislav Rashkov), чиито сетове на живо държат тълпите денсманиаци на дансинга до ранни зори. Те се изявяват и в програмата на партирадиото на България – Версус подбира и представя на слушателите миксове от български и чуждестранни диджеи в предаването Alpha Club всяка делнична вечер от 20.00ч., а Рос и Спасото имат едночасово радиошоу в неделя от 14.00 ч.
В Alpha Underground Back-To-Back партито ще участват и резидент диджеят на клуб ARROdance диджей Тони и неговият колега Пацо.
Феновете в клуба и слушащите по Алфа радио ще получат минимум 8 часов денсмаратон.
Входът за събитието ще е безплатен, благодарение на официалния превозвач България Ер и застрахователно акционерно дружество Армеец.