Начало Партита Немско-словенска „плескавица” наживо по Алфа радио

Немско-словенска „плескавица” наживо по Алфа радио

AUЗападноевропейското торнадо El Sam & Dave Droid пристига във Варна ден преди грандиозното Back-To-Back парти на Алфа радио. Двамата диджеи идват от Германия, откъдето е родом единият, за да се включат в първото Underground  събитие по двойки на партирадиото на България.
Освен авторите на гръмотевичния хит с име на сръбски месен деликатес Плескавица (Pleskavica), на пулта в клуб ARROdance ще се изявят още 8 диджея, които ще пускат музика по двама. Сред тях са алфа-резидентите Версус, Владислав Рашков, Рос и Спасото, ARRO-резидентите Тони и Пацо и дуетът Фемили Афеър (Family Affair) диджей Дончо и МариДеси. Партито ще започне в 22.00 ч. на 10 декември, четвъртък и ще се излъчва на честотите на най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа в цялата страна.
Най-нетърпеливите фенове и тези, които идват от други градове, могат да подгреят в специално организираното warm-up парти в Comics Bar, което ще започне в 19.00 ч. с диджеите Алекс, Тезо и Кени Кей. В Comics Bar ще има и афтър-парти, а същата вечер ще бъде и своеобразното „откриване” на бара, който се намира на територията на култовия Comics club във Варна.  По традиция Alpha Underground Back-To-Back партито ще бъде с вход свободен, което обаче означава единствено, че няма да струва пари.  
Места се пазят само до 23.30, така че желаещите за място на бара или в уютните сепарета на ARROdance да се явят навреме.
Alpha Underground Back-To-Back Party се осъществява с подкрепата на авиокомпания България Ер и застрахователно акционерно дружество „Армеец”.