Начало Партита Стотици танцуваха на Alpha Underground Back-To-Back парти в четвъртък вечер.

Стотици танцуваха на Alpha Underground Back-To-Back парти в четвъртък вечер.

AlphinoЗа пореден път най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа – Алфа радио събра феновете си на ъндърграунд парти до зори.
За първи път партито беше с диджеи, които пускаха музика по двойки и за първи път ъндърграунд-домакин беше варненският клуб ARROdance.
Също така, за първи път в ъндърграунд парти участваха чуждестранни диджеи – El Sam и Dave Droid. Те дойдоха от Германия, бяха във Варна ден преди партито и имаха време да разгледат забележителностите на морския град, както и да се впечатляват на воля от красотата на българските жени и вкуса на българската кухня, след което взривиха тълпата в ARRO с музикална версия на традиционния сръбски деликатес “плескавица”. Парчето, което от месец е в плейлистата на Алфа радио, се радва на голяма популярност сред слушателите, като за последната седмица беше най-излъчваният хит в ефира на партирадиото на България.
На Alpha Underground Back-To-Back партито имаше още 8 диджеи, които пускаха по двама (back-to-back) – резидентите на ARROdance Тони и Пацо, Алфа-резидентите Версус, Владислав Рашков, Рос и Спасото и тандемът Family Affair - Дончо и МариДеси.
В нощта на 10 срещу 11 декември беше и премиерата на Алфино – талисманът на партирадиото. С широка усмивка, лунички, малко повече от два метра висок и ... зелен, Алфино ще се разхожда в тълпата на всяко парти  на Алфа радио отсега нататък, ще развеселява феновете и ще се снима с тях.
Alpha Underground Back-To-Back забавата в четвъртък вечер започна още в 19.00 ч. в Comics Bar, в 22.00 ч. се пренесе в ARROdance и продължи до 05.30 в петък сутринта. Слушателите получиха повече от 10 часа музика на живо, а присъствалите изтриха по 1 чифт обувки от танци.
Събитието се случи с помощта на официалния превозвач България Ер и застрахователно акционерно дружество Армеец.