Начало Новини Коледно Hed Kandi по Алфа радио и в клуб ARROdance

Коледно Hed Kandi по Алфа радио и в клуб ARROdance

HEDВ събота след Коледа тази година най-доброто денсрадио в Югоизточна Eвропа и най-предпочитаният клуб за танци по северното Черноморие организират бляскаво коледно Hed Kandi парти за почитателите на денсмузиката.
Популярният парти-бренд на денсмузикалния гигант Ministry Of Sound гостува за втори път по Коледа на клуба и на партирадиото на България, за втори път феновете ще се забавляват до зори и с един от най-младите диджеи на лейбъла – Анди Уорбъртън (Andy Warburton).
Предишното гостуване на Анди беше през лятото на 2008 г. На 12 срещу 13 август тогава, в клуб Xtravaganzza във Варна, навръх 23тия си рожден ден, талантливият младеж подлуди множеството, изпълнило клуба, получи специална торта и заяви, че това е най-хубавият му рожден ден до момента.
От Алфа радио и клуб ARROdance гарантират, че предстоящото парти ще е една от най-хубавите коледи не само за госта-диджей, но и за всички, които решат да станат част от музикалния разкош, наречен Hed Kandi.
Макар и млад, Анди Уорбъртън има завидна кариера до момента. Започнал да се навърта около грамофоните още като блед тийнейджър и едва 17 годишен успял да се нареди сред резидентите в някои от най-добрите барове на остров Ибиза, сред които Cafй Mambo, Sugar Sea, Pacha Terrace, Cafй Savannah. Скоро получава шанс да пуска и в по-големите клубове, където застава рамо до рамо с някои от най-уважаваните имена в денс музиката като Pete Tong, Sasha, Eric Morillo, Roger Sanchez, David Morales, Carl Cox и много други. От танцовия остров Анди се прехвърля и на мъгиливия и редува успех след успех в най-титулуваните барове и клубове в цяла Англия. Не закъснява и поканата от Hed Kandi  и младежът става един от постоянните диджеи на парти-лейбъла.
Тъкмо като такъв ще го видят и чуят наживо тези, които изберат да се забавляват с Night Flight Hed Kandi Party – Christmas edition във втората нощ на Коледа тази година.
Денят е  26 декември - събота, клуб АRROdance, Варна.
Част от партито ще звучи наживо от клуба на честотите на Алфа радио в цялата страна.

Прочети мнения по темата във форума