Начало Партита DJ RLP се завръща по Алфа и други приятности

DJ RLP се завръща по Алфа и други приятности

RLPФранцузинът Робер Леви Провансал, повече популярен като DJ RLP се завръща в ефира на партирадиото на България след няколко-месечно отсъствие. Авторското му шоу RLP Mix ще се излъчва един път седмично и в рамките на един час ще представя музиката, която е направила впечатление на талантливия диджей в неподражаем микс. RLP Mix беше част от плейлистата на най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа повече от 3 години преди да прекъсне поради други ангажименти на Робер за лятото на 2009 г. DJ RLP пък беше гост на цели 3 партита, организирани от Алфа радио през 2008 г., включително и за дванайстия рожден ден на българското партирадио в София и Варна. Завръщането на RLP Mix се случва, както самият DJ RLP обяви в новогодишната си честитка за слушателите, още в първата седмица на 2010 г. и ще се излъчва всяка събота от 13.00 ч. на честотите на Алфа радио в цялата страна.

В началото на новата година в плейлистата на Алфа ще има и други промени, които са по-скоро с рокаден характер. Поради големия интерес към продукцията на холандския лейбъл On Tha Floor едноименното им радио шоу ще се излъчва вече в неделя от 10.00 ч., на мястото на Hed Kandi Radioshow. Британците пък прекратяват за кратко промоцията си по най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа. DJ LoveMeNot съкращава с 60 минути съботното излежаване по обед и Smooth Lounge ще е вече само час.

Относно партитата с излъчване на живо пък - предстоят редовни ъндърграунд събития в Comics club и на сцена Морско казино, както и нова серия ранни партита в Comics bar, където всеки четвъртък ще се изявяват Alpha DJs Live.