Начало Партита Alpha DJs Live всеки четвъртък в Comics bar

Alpha DJs Live всеки четвъртък в Comics bar

ALC2YЗа всички, които харесват музиката на талантливите диджеи от отбора на Алфа радио и на които не им стигат ъндърграунд партитата веднъж или два пъти в месеца, най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа организира още една серия събития с тях.

Всеки четвъртък в малката зала на клуб Comics, вече наричана Comics bar, ще има парти с талантливите младежи, като музиката ще започва още в 20.00ч. и ще свършва според настроението на присъстващите.
Част от тези партита ще се излъчва и на живо по партирадиото на България, а тъй като мястото е изключително удобно за празнуване на рождени дни и други лични празници през януари там ще има тъкмо две подобни забавления. На 21 януари тримата диджеи от Alpha Lounge Caffee - Emotion, Jijo и IvoButNot, ще отбележат втория рожден ден на  предаването (всяка делнична сутрин от 8.00ч. по Алфа радио), а на 28 януари сръчната и сексапилна Impresslava ще почерпи приятелите си с коктейл от музика по случай собствения си рожден ден, а колегите и Alexandur Sheitanov и X-to ще и направят музикален подарък по този повод с участието на Пресияна Маркова – саксофон.
На 14 януари в Comics bar ще се вихри DJ X-to, а довечера, 7 януари 2010 г., на пулта ще свещенодейства най-младият диджей в отбора на Алфа – Alex.

Началото е в 20 ч., входът – свободен.