Начало Партита Алфа радио събира само мацки-диджейки за Underground Party

Алфа радио събира само мацки-диджейки за Underground Party

femaleauПървото Alpha Underground Female парти ще се случи на 23 януари и в него ще участват само жени-диджейки (или както е популярно да ги наричат DJanes). Добре познатите майсторки на миксовете МариДеси (MarriDessi), Кид Гери (Kidd Gerry) и Импреслава (Impresslava) и новите звезди Криста (Krista), Канделита (Candelitta) и Хъски (Hyski) ще сътворят вихрено парти, което ще започне в 23 ч. в събота и ще свърши сутринта в неделя.
Първа на пулта в голямата зала на Comics club ще е Криста, която освен гореща музика, подготвя и горещо танцово шоу.
Половинката от българския диджей-дует Family Affair (другата половинка е DJ Doncho), МариДеси ще участва за първи път самостоятелно на Алфа-парти.
Импреслава, която резидентства в Комикс, ще подгрее за предстоящия си след седмица рожден ден, който ще отпразнува с Алфа-диджеи на Алфа-парти (на 28 януари, четвъртък). Рожден ден с Алфа радио празнува малко преди Нова година и натурализираната варненка Кид Гери, която ще се включи за втори път в Underground-парти и обещава отново разтърсваща музика за танци.
По традиция цялото събитие ще се излъчва на живо директно от Comics club на честотите на най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа в цялата страна, а входът за посетителите в клуба ще е безплатен.