Начало Партита DEEP ZONE DJ’s и Явор (екс – Gravity Co) с уникално “План Б” шоу по Алфа радио

DEEP ZONE DJ’s и Явор (екс – Gravity Co) с уникално “План Б” шоу по Алфа радио

PlanBВсеки петък от 23.00 ч. до полунощ  слушателите на парти радиото на България ще имат възможността да слушат един необикновен радио проект, озаглавен “План Б”.  Това е най-новото предаване на Алфа радио в което главни действащи лица ще бъдат  двукратният диджей шампион на България и топ продуцент-ремиксатор – Dian Solo (по-познат като Дидо от DEEP ZONE), култовия екс-вокалист на Gravity Co – Явор (Yavor) и един от най-бързо прогресиращите продуцент-диджеи – Startrax.
Музикалната концепция на радио шоуто представлява уникалните диджей сетове на Dian Solo и Startrax, върху които се изсипват кадифените вокали на Явор, превръщайки този едночасов микс в перфектната подгрявка за вашето петъчно парти. Стилистиката е в нюансите на progressive, tech house, techno  - миксирани и поднесени с висш пилотаж от едни от най-уважаваните играчи на българската денс сцена. 
За новото предаване Дидо споделя: “ Това радио шоу няма да има нищо общо с това което правим като DEEP ZONE, нито пък ще има нещо общо с това, което Явор е правил с Gravity Co. Просто искаме да покажем по– ъндърграунд музиката, която ни кефи и пускаме като диджеи на наши клубни участия с Явор. За това сме  кръстили този проект “ План Б” и искаме да дадем на хората една друга алтернатива на това, което се случва в България. Сигурен съм, че това радио шоу ще бъде доста слушано от всички, които в петък вечер по това време се отправят към клуба. Хубаво е човек да има "План Б" за вечерта”.
След всяко излъчване предаването ще бъде предоставяно за изтегляне от официалния сайт на DEEP ZONE (www.deepzoneproject.com) както и в интернет страницата на Алфа радио (www.alpharadio.bg).