Начало Партита Философията на танца ще обяснява гръцки диджей по Алфа радио

Философията на танца ще обяснява гръцки диджей по Алфа радио

Agent Greg Alpha RadioЕдин от най-прогресивно развиващите се гръцки диджеи и продуценти - Agent Greg се настанява в ефира на Алфа радио. Двучасовото Philosophy of Dance радио шоу ще заеме място на честотите на най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа всеки вторник от 18 ч.

Agent Greg се казва Грегори Христакос, роден е и живее в столицата на Гърция – Атина, от там започва и кариерата му в клубната музика. Първо в някои от най-големите клубове в южната ни съседка, скоро след това в цяла Европа, а още по-скоро и отвъд 1-2 океана и гигове в Австралия и Северна Америка. Между участията си по различни клубове на планетата, Agent Greg намира време и за студийна продукция  - прави свежи ремикси на парчета на световни диджеи и записва за световни лейбъли като Stealth, Ultra, Spinnin и Star 69. В авторското му Philosophy of Dance радио шоу пък участват със собствени миксове елитни диджеи, сред които Mark Knight, Fedde Le Grand, Kurd Maverick, Sandy Rivera и много други.

Слушателите на Алфа радио съвсем скоро ще чуят Agent Greg и на живо – той ще дойде за парти на Алфа радио във варненския клуб ARRO Dance на 4 март тази година. Запознанството на партиаудиторията с Agent Greg беше през есента на 2009 г., когато във втория ден на гигантското Amsterdam Dance Event денсманиаците слушаха директно от амстердамския клуб Rain вечерта на Star 69, в която, освен Agent Greg, участваха още Dimitri Vegas & Like Mike, Hoxton Whores, Camel Rider, Rio de la Duna и гласовитата Terri B!
Премиерата на Philosophy of Dance по Алфа радио ще бъде на 9 февруари от 18 ч. Шоуто ще се излъчва всеки вторник по това време на честотите на българското партирадио. Всъщност новото радио шоу заема мястото на Vonyc Sessions, което ще се излъчва вече от 20 ч. същата вечер.