Начало Партита Нови шоупрограми по Алфа радио

Нови шоупрограми по Алфа радио

nic fancuilliВтората седмица на втория месец от 2010 година ще е премиерна за две нови предавания в ефира на най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа.

Супер звездата на Англия - Nic Fanciulli ще представя по Алфа радио световни денсмузикални хитове в авторското си Worldwide Sounds  радио шоу всеки понеделник.
Nic Fanciulli е диджей, продуцент, ремиксатор и мениджър на лейбъл. В денсмузикалния бизнес е кажи-речи откак се помни – започва като юноша бледен на 16г.  от местен клуб ( Class - Maidstone, UK), за да достигне до легендарния Space в Ибиса, където резидентства рамо до рамо с Erick Morillo, Roger Sanches и Steve Lawler.
Прави ремикси за световни денс икони, сред които Kylie Minogue, Timo Maas, Tears for Fears, Deep Dish и Underworld и много други. Номиниран е за награда Грами през 2007 за най-добър ремикс - "Damage" на Tiefschwarz и Tracey Thorn.

Двучасовото радио шоу Worldwide Sounds на Nic Fanciulli ще се излъчва по Алфа радио в понеделник от 20 ч.
След Martin Solveig, RLP и David Vendetta в ефира на партирадиото на България се настанява и още един французин. Утвърдил името си с множество хитове, неизменна част от плейлистата на Алфа радио. Antoinе Clamaran ще се вихри вече и с авторското си All Night Long радио шоу всеки вторник вечер.

Antoinе Clamaran е  сред ветераните в денсмузиката, наред с Boris Duglosch, Erick Morillo, Pete Tong, Danny Rampling и Robbie Rivera. Има 4 студийни албума, менажира 4 лейбъла и резидентства в два от най-големите парижки клубове за танци Les Bains Douches и Le Queen. All Night Long на Antoine Clamaran ще се излъчва по Алфа радио всеки вторник от 22 ч.