Начало Партита Serge Devant на живо във Варна за 14 години Алфа радио!

Serge Devant на живо във Варна за 14 години Алфа радио!


Serge Devant на живо във Варна за 14 години Алфа радио!За 14тия си рожден ден партирадиото на България, в партньорство с Renesanz, организира грандиозен купон с танци до зори.
На 3 април в зала Младост на Двореца на културата и спорта във Варна ще се съберат 14 диджея за 14 години Алфа радио.
Своеобразен водач на диджей-листата ще е Serge Devant – най-горещото име на денсмузикалната сцена в момента, автор на суперхитовете Addicted и Take me with you, които са сред най-излъчваните парчета по Алфа.
За 14 години в Алфа радио са записани още добре познатият на българската парти-публика минимал техно-дует Cardo & Elia и холандецът Stefan K.
От българска страна диджей-присъствието ще е Balthazar & Jackrock, Versus, Ross & Spassoto, Alexander Sheitanov & X-To, Dian Solo & Startrax feat. Yavor и Kidd Gerry.
Така за пореден път Алфа радио ще отбележи рождения си ден с брой диджеи според броя на годините .Голямата зала Младост на Двореца на културата и спорта във Варна ще има 2 сцени, като на практика денсманиаците ще се наслаждават на 2 партита наведнъж.
Билети за събитието ще се продават от 1 март в мрежата на Eventim в цялата страна  - GERMANOS TELECOM BULGARIA, MULTIRAMA PC EXPERT, OFFICE 1
ORANGE CENTER, USIT COLOURS, ВЕСТНИКАРСКА ГРУПА БЪЛГАРИЯ, ДОМО
КУЛТУРНИ ЦЕНТРОВЕ И ИНСТИТУЦИИ,МУЗИКАЛНИ МАГАЗИНИ, ПИКАДИЛИ, ТЕХНОМАРКЕТ

Първите 500 ще са на промоционална цена 10 лева.

www.alpharadio.bg
www.renesanz.com