Начало Партита Пуснаха билетите за 14 рожден ден на Алфа радио

Пуснаха билетите за 14 рожден ден на Алфа радио

Промоционална цена от 10 лева имат първите 500 билета за 14 рожден ден на Алфа радио, организиран в партньорство с Renesanz. В мрежата на Eventim има и VIP-билети по 25 лева, срещу които е осигурен отделен вход и отделно място с бар в залата.

Събитието е с дата 3 април и ще събере в зала „Младост” на Двореца на културата и спорта във Варна 14 диджея, които ще се вихрят заедно с тълпата денсманиаци на 2 сцени.

Специално за рождения ден на партирадиото на България идва един от най-популярните в момента диджеи – Serge Devant. Той, заедно с Cardo & Elia, Stefan K, Balthazar & Jackrock, Dian Solo & Startraxx ft. Yavor (live vocal), Versus, Ross & Spassoto, Alexander Sheitanov & x-To и Kidd Gerry ще сътворят незабравимо парти за феновете на Алфа радио с брой диджеи според броя на годините.

Билети могат да се купят он-лайн от www.eventim.bg или от GERMANOS Telecom Bulgaria, Multirama PC Expert, Office 1, ORANGE Center, Usit Colours, Вестникарска група България, ДОМО, културни центрове и институции, музикални магазини, Пикадили, Техномаркет.
За разлика от последните два рождени дни на най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа, този няма да се излъчва на живо.